Ana SayfaDedikoduBensu Soral'ın Düğün Tarihi Belli Oldu

İlgili Postlar

Bensu Soral’ın Düğün Tarihi Belli Oldu

Titanic müziği eşliğinde evlenme teklifi alan ve önceki akşam sevgilisi Hakan Baş’ın verdiği yılbaşı partisine katılan Bensu Soral, düğün tarihini ve yerini açıkladı.

Bensu Soral‘ın bir süredir birlikte olduğu Bera Medya Grup’un ortaklarından Hakan Baş, önceki akşam BKM Mutfak Uniq’te yeni yıla merhaba partisi verdi.

 

Partiye Bensu Soral başta olmak üzere Oğuzhan Koç, Yağmur Tanrısevsin, İbrahim Büyükak, Nurdan Beşen ve çok sayıda Bera Medya Grup çalışanı katıldı.

Geceye ev sahipliği yapan Hakan Baş ve Bensu Soral, çıkışta el ele poz verdi. İçerde dizisiyle yıldızı parlayan 26 yaşındaki Soral, önümüzdeki yıl eylül ayında Avusturya’da evleneceklerini açıkladı.

Geç saatlere kadar süren partiden ilk ayrılan çift Oğuzhan Koç ve Yağmur Tanrısevsin oldu. Koç, “2018’de düğün var mı?” sorusuna “Hakan ile Bensu evleniyor” diye yanıt verdi.

EVLİLİK TEKLİFİNİ TİTANIC MÜZİĞİ EŞLİNDE ALMIŞTI

İş adamı Hakan Baş, bir süredir birlikte olduğu oyuncu sevgilisi Bensu Soral’a ‘Titanic’ filminin müziği eşliğinde Prag’da evlenme teklif etti.

Baş, sevgilisine birlikte çıktıkları tekne turunda sürpriz yaparak ‘Benimle evlenir misin?’ diye sordu. Heyecandan ne yapacağını bilemeyen ve gözyaşlarına boğulan Soral ise öpücüklere boğduğu sevgilisine ‘Evet’ yanıtını verdi.

Çifti bu özel günlerinde futbolcu Semih Kaya ve eşi Yasemen Saylar’da yalnız bırakmadı.

26 yaşındaki Soral kısa zaman önce kendinden 8 yaş büyük olan sevgilisi Baş’ı, ailesi ile tanıştırmıştı. Öte yandan Soral sevgilisi Hakan Baş’ın isminin ilk harfini koluna dövme yaptırdı.

HAKAN BAŞ KİMDİR?

BENSU SORAL KİMDİR?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler