Ana SayfaÜnlülerBensu Soral Günlerce Konuşulan Düğününü Anlattı...

İlgili Postlar

Bensu Soral Günlerce Konuşulan Düğününü Anlattı…

Bensu Soral günlerce konuşulan düğününü anlattı… Başarılı ve güzel oyuncu Bensu Soral, geçtiğimiz Eylül ayında iş adamı Hakan Baş ile günlerce konuşulan bir düğünle evlenmişti. Ünlü sanatçı Mustafa Sandal’ın nikah şahitliğinde gerçekleşen düğünde neler yaşandı? Güzel oyuncu neden az daha gelinlik giyemeyecekti? İşte haberimiz hakkında merak edilen tüm detaylar…

Bensu Soral’dan Demet Akalın’a Cevap Geldi

Bensu Soral günlerce konuşulan düğününü anlattı…

Bensu Soral günlerce konuşulan düğününü anlattı… Geçtiğimiz Eylül ayında iş adamı Hakan Baş ile rüya gibi bir düğünle dünya evine giren güzel oyuncu Bensu Soral, o gece neler yaşadığını tüm içtenliği ile anlattı.

Hakan Baş - Bensu Soral Çiftinin Nikah Şahitliğini Mustafa Sandal Yaptı
Hakan Baş – Bensu Soral Çiftinin Nikah Şahitliğini Mustafa Sandal Yaptı

Bensu Soral Kimdir?

Film çekimlerinde çok eğlenceli üç – dört gün geçirdik

Özel bir derginin Aralık sayısına konuk olan başarılı ve güzel oyuncu Bensu Soral, aynı döneme denk gelen rol aldığı ilk sinema filmi olan Organize İşler 2’yi ve düğününü anlattı.

Organize İşler 2 filminde yer almasının altında ilginç bir tesadüf olduğunu söyleyen güzel oyuncu, o anısını şöyle anlattı:

Bir gün eşim Hakan’la Uniq’teki BKM Mutfak’a gittik, orada Yılmaz Erdoğan’la karşılaştık. ‘Organize İşler 2’yi çekeceğiz ve daha yeni seni düşündük. Seni karşımda gördüğüme inanamıyorum’ dedi.”

Yer aldığı ilk film projesi olan Organize İşler 2’nin hayatında çok önemli bir tecrübe olduğunu aktaran Bensu Soral; çekimler için ise, “Çekimler başlamadan bütün ekip Köyceğiz’e gittik. Kamp gibiydi. Prova yaptık, eğlenceli üç-dört gün geçirdik.”dedi.

Düğüne üç gün kala gelinliğim daha bitmemişti!

Bensu Soral – Hakan Baş çiftinin düğününe sanat, spor ve cemiyet hayatından çok sayıda ünlü isim katılırken; Soral, Tuvana Büyükçınar Demir imzalı gelinliği iki ayrı gelinlik işle göz doldurmuştu.

Magazin basınında ve sosyal medya hesaplarında çok konuşulan düğünü hakkında da konuşan Bensu Soral, o günün ayrıntılarını şu şekilde anlattı:

Biz masa gezemedik çünkü herkes pistteydi

Düğüne üç gün kala gelinliğim daha bitmemişti. Beyaz bir şey giyer çıkarım diye düşünüyordum. Tek dileğim vardı, herkesin dans etmesi. Öyle de oldu. En çok da ben eğlendim. Zaten gelin eğlenince herkes eğleniyor. Biz masa gezemedik, herkes pistteydi çünkü

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler