Ana SayfaÜnlülerBengü'den Kıskançlık İtirafı!

İlgili Postlar

Bengü’den Kıskançlık İtirafı!

Bir süredir birlikte olan sevilen şarkıcı Bengü ve Selim Selimoğlu geçtiğimiz sene dünya evine girme kararı almışlardı. Aile arasında sade bir nişan töreniyle nişanlanan çiftin düğününe yaklaşık olarak 600 davetli katılım göstermişti. Verdiği bir röportaja evlililiği hakkında sorulara yanıt veren Bengü’nün kıskançlık itirafı ise herkesi şaşırttı!

Geleneklere Bağlı Kaldılar

Selim Selimoğlu ve Bengü geçen sene dünya evine girmişlerdi. Evlenmeden önce geleneksel bir kına gecesi tercih eden Bengü, kına gecesinde evinden davul ve zurna eşliğinde çıkmıştı. Yakın dostlarının nikah şahitliği yaptığı düğün ise 600 kişilik bir planlamayla düzenlenmişti.

Bengü’nün Bebeğinin Cinsiyeti Belli Oldu!

Annelik Bengü’ye Çok Yakıştı

Selim Selimoğlu ile evlendikten birkaç ay sonra hamile kalan Bengü’nün doğumuna sayılı bir zaman kaldı. Bu mutlu haberi sevenleriyle sosyal medya üzerinden paylaşan ünlü şarkıcının göbeği belli olmaya başladığında ise sevenleri tarafından anneliğin en çok yakıştığı kadın ilan edildi.

Selim Selimoğlu Kimdir?

Bengü’den Kıskançlık İtirafı!

Geçtiğimiz gün kendisi hakkında mini bir röportaj veren Bengü, evliliği ile ilgili sorulan soruları da geçiştirmedi. Evliliğinde her şeyin yolunda olduğunun altını çizen sevilen şarkıcı, her çift gibi onlarında ara sıra kavga ettiğini ancak yatağa küs girmediklerini söyledi. Evde yalnız kalmayı sevmediğini ve eşinin gelişini heyecanla beklediğini anlatan Bengü, eşini kıskandığını ama bunun onuda rahatsız etmeyecek boyutta olmasına dikkat ettiğini açıkladı.

Bengü Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler