Ana SayfaÜnlülerBaşak Parlak Sevgilisiyle Paris'te!

İlgili Postlar

Başak Parlak Sevgilisiyle Paris’te!

Son dönemlerin sosyal medya fenomenlerinden birisi olan Sezgin Yılmaz ile Başak Parlak Paris’te görüntülendi. Çift Başak Parlak’ı doğum gününe özel pozlar verdi.

Sezgin Yılmaz ile Başak Parlak çifti baş başa, romantik bir Paris gezisinde görüntülendi. Başak Parlak’ın doğum gününü özel bir şekilde kutlayan çift, çektirdikleri fotoğrafı sosyal medyaya yüklerken fotoğrafın ‘La La Land’ filminin afişiyle çok benzemesi sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı.

Şevkat Yerimdar’ın akıbeti ne olacak? Başak Parlak’tan çarpıcı açıklama!

Başak Parlak doğum gününü böyle kutladı

Fox TV’de yayınlanan Şevkat Yerimdar adlı dizide yer alarak dikkatleri üzerine çeken Başak Parlak, dizinin sona ermesi ile birlikte dünya turu yapmaya karar verdi. Sevgilisi ile birlikte çıktığı seyahatte Paris’te mola veren çift, şehrin keyfini doyasıya çıkardı. Yeni yaşına Paris’te giren oyuncunun oldukça mutlu olduğu gözlerden kaçmazken paylaşılan yeni yaş fotoğrafı romantizm koktu. Sezgin Yılmaz’ın hesabından paylaşılan fotoğrafta ünlü isim fotoğrafa “İyi ki doğdun sevgilim” notunu düştü. Çiftin paylaştığı fotoğraf şöyle;

Fotoğrafın benzetildiği La La Land afişi ise şöyle;

Dubai’den başladılar

Tura Dubai’den başlayan çift, buradan Prag’a ve Paris’te geçti. Çiftin Paris sonrasındaki planı henüz bilinmezken paylaştıkları fotoğraflarla sosyal medya kullanıcıları tarafından takip edilen çift kullanıcıları aşklarıyla imrendiriyor.

En son Şevkat Yerimdar adlı dizi ile büyük beğeni toplayan Başak Parlak’ın yeni sezonda ya da yaz döneminde ne yapacağı ise henüz belli olmadı

Başak Parlak kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler