Ana SayfaYaşamBaşak Burcu Haftalık Yorumu 21-27 Ocak

İlgili Postlar

Başak Burcu Haftalık Yorumu 21-27 Ocak

Başak Burcu Haftalık Yorumu 21-27 Ocak… Başak burçları yeni hafta ile birlikte burç yorumlarını merak etmeye başladı. Bu hafta Başak burçlarını neler bekliyor? Hangi olaylar ile karşı karşıya kalacak, karşılaştıkları olaylardan nasıl etkilenecek, sonuçları neler olacak? Başar burcu yorumunu, ünlü astrolog Nuray Sayarı yaptı. Nuray Sayarı’dan Başak burcu 21-27 Ocak haftalık burç yorumu haberimizde…

Başak burcu 2019 yılı yorumu

Başak Burcu Haftalık Yorumu

Sevgili Başaklar, bu dönem sizin için geçmişinizle yüzleşme zamanı. İmajınızı zedeleyen insanlar olabilir geçmişinizde. Ay tutulması saplıklı arkadaşları da ayıklayıp seçme haftasındasınız. Evliliğinizde ilişkinizde tansiyon yükselmeleri yaşayabilirsiniz. Çalıştığınız işten zam alabilirsiniz. İnternet üzerinden yaptığınız alışverişlerde kredi kartı ile yapıyorsanız, mağdur duruma düşme yaşayabilirsiniz.

Aslan Burcu Haftalık Yorumu 21-27 Ocak

Kandırılmalara ve dolandırılmalara açık bir haftadasınız

Kandırılmalara ve dolandırılmalara açık bir haftadasınız. Ay tutulması sizi evlilik yönünde etkileyecek. Evlilik ruh enerjinizi olumsuz etkilemek istemiyorsanız, sakin konuşun. Kendinize duyduğunuz sevgiyi saygıyı karşınızdakine de gösterin.Sözlerinize dikkat edin. Ağzınızdan çıkan her söz yarınınız olabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler