Ana SayfaÜnlülerBarış Çapkın’dan “Son Sözüm”e Akustik Versiyon

İlgili Postlar

Barış Çapkın’dan “Son Sözüm”e Akustik Versiyon

Barış Çapkın, Olta projesinde paylaştığı şarkısı “Son Sözüm”ün bu kez de akustik versiyonunu yayımladı. Şarkı OnAir etiketiyle paylaşıldı. Söz ve müzik Barış Çapkın’ın kendisine ait.  “Son Sözüm” şarkısı imkansızlıklar üzerine yazılmış bir şarkı.  Barış Çapkın şarkıyla ilgili olarak “İmkansızlığı bazen kabul edip yeni imkanlara yollara açmak gerekir. Bu yollar bazen bir kişiye, bazen bir hedefe, kimi zaman da yeni imkansızlıklara çıkar” ifadelerine yer verirken aynı zamanda Son Sözüm şarkısını dinleyen kişilerin farkındalıkla her seferinde yeni bir yola çıkabileceklerinin imkanını anlatıyor. Barış Çapkın’dan “Son Sözüm”e Akustik Versiyon!

Barış Çakır şarkıların en samimi ve en ham hallerinin akustik versiyonlar aracılığıyla ortaya çıktığını belirterek, sözlerine şöyle devam ediyor: “Son Sözüm”ün ilk versiyonu geçen yıl Olta Dayanışma 1. albümünde yayımlanmıştı. Sade (akustik) bir halini kaydedip tekrar yayınlamanın bana da iyi hissetireceğini düşündüm. Samimi bir kayıt ortaya çıkarmaya çalıştım. Koltukta yanınıza oturmuşum ve çalıyorum… Hatta birlikte söylüyoruz.. Seveceğinizi umuyorum.” cümleleri ile ifade ediyor.

Barış Çapkın’dan “Son Sözüm”e Akustik Versiyon

Barış Çapkın açısından şarkıların akustik versiyonları aynı zamanda da yorumcunun hislerinin ne kadar iyi aktarabildiğini daha net ortaya çıkarmaya yarıyor.  Bununla birlikte şarkının Kinetik Tipografi tarzındaki klibinin animasyonu Hüseyin Bakık tarafından yapılmış. Şarkı kapak tasarımı ise BS Tasarım tarafından yapılmış. Barış Çapkın aynı zamanda kendinden ve hayatından parçalar eklemeyi seviyor. Bundan bir önceki şarkısının klibinde eşi ve oğluna yer vermişti. Son çalışması olan “Son Sözüm” akustik versiyonunda ise kendi çocukluk fotoğrafına yer vermek istemiş.

Son Sözüm Akustik’e tüm dijital platformlardan ve klibine OnAir Sahne YouTube kanalından ulaşabilirsiniz.

BARIŞ ÇAPKIN Son Sözüm (Akustik) için Dijital Platformlar:
Spotify I Apple Music I Fizy I YouTube Music

Barış Çapkın Sosyal Medya:
Instagram I Twitter I Facebook

OnAir Sahne Sosyal Medya:
Instagram I Twitter I Facebook I TikTok

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler