Ana SayfaDedikoduBarış Arduç Çukur'dan Ayrıldı Mı?

İlgili Postlar

Barış Arduç Çukur’dan Ayrıldı Mı?

Show TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Çukur’da beklenmedik ayrılık yaşanıyor. Çukur’da Arık karakterine hayat veren Barış Arduç’un dizinden ayrılacağı iddia edildi. Barış Arduç Çukur’dan ayrıldı mı? Çukur Arık Böke öldü mü? İşte gündeme bomba gibi düşen sorunun yanıtı;

Çukur Hayranlarına Beklenmeyen Sürpriz

Barış Arduç Çukur’un oyuncu kadrosunda geçtiğimi sezonun sonlarına doğru dahil edilmişti. Diziye konuk oyuncuların gelmesi ve gitmesi alışkın olduğu için Arduç’un da ayrılması bekleniyordu. Çukur bu akşam heyecan dolu bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yeni sezonda diziye dahil olan Barış Arduç’un diziden ayrılıp ayrılmadığı merak ediliyor. Hayranları gelecek açıklamayı merak ediyor. Barış Arduç’un diziden neden ayrıldığı merak ediliyor.

Çukur 4. Sezon 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Arık Yamaç’a Emanet Ediliyor!

Çukur’un Yeni Bölümünde Neler Olacak?

Yamaç son hamlesinden sonra karşısında ilk defa en az kendisi kadar zeki bir düşmanı olduğunu fark edecek. Cengiz’in isteğiyle Arık’ı korumak zorunda kalan Yamaç aynı zamanda Çukur’u da korumak için Arık’la nefes kesen bir mücadeleye girecek. Yamaç, aldığı zorlu görevi başarabilmek için Vartolu’dan yardım isterken ikisinin kurduğu zekice oyunun sonuçları merakla beklenecek. Efsun, içine düştüğü zor durumdan beklenmedik, eski bir müttefikinin yardımıyla çıkacak. Boş çıkan Cumali amcanın mezarıyla ilgili gerçekleri öğrenmeye çalışan Cumali’nin Erdenetler’e karşı yaptığı son hamle Çukur’u, Yamaç’ı ve Erdenetler’i geri dönülmez bir yola sürükleyecek.

Barış Arduç Çukur’dan Ayrıldı Mı?

Çukur dizisinin 99. bölümünde Erdenetler’den intikam almak için yemin eden Cumali, Arık Böke’nin karşısına çıkacak. Ona bir düello teklif edecek olan Cumali, intikamını almaya başlayacak. Bu aksiyon dolu dövüşün kaybedeni ise Arık Böke Erdenet olması bekleniyor. Yani Cumali Koçovalı, Arık Böke Erdenet’i öldürecek ve Barış Arduç Çukur’a veda edecek.

Barış Arduç Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler