Ana SayfaDizilerBaraj 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nazım Nehir'i Sahte Kocasıyla Görüyor!

İlgili Postlar

Baraj 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nazım Nehir’i Sahte Kocasıyla Görüyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Baraj yeni bölümleriyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Dizinin son bölümünde; Nehir, bir gün daha şantiyede kalmaya karar verir. Nazım, bu oyunu oynamaya devam etmesi için Tarık’ı ikna eder. Şantiyedeki işçiler ise Nazım’la Tarık’ın, sık sık görüşüp ortadan kaybolmaları dikkatlerini çeker. Nazım, Tarık ile Nehir’i sarılmış vaziyette yatakta görünce sinirlenir. İkili kavga ederken Nehir onları görür. Nehir, Nazım’ın kim olduğunu öğrenecek mi? Baraj 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Nazım, Nehir’i sahte kocasıyla görüyor.

Salı Dizileri 2020

Nazım Nehir’i Sahte Kocasıyla Görüyor!

Baraj dizisinin 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Eylül ayı içerisinde ekrana gelecek olan sevilen dizisinin fragmanında; Nehir, kılık değiştirip şantiyeden ayrılıyor. Nazım, onu başka bir adamla görüşürken görüyor ve sesleniyor. Adam, Nehir’in kocası olduğunu söyleyip, asıl Nazım’ın kim olduğunu soruyor.

İşte Baraj 3. bölüm 1. fragmanı….

BARAJ 2. SON BÖLÜM ÖZETİ!

Nazım, Tarık’tan bir gün daha bu oyuna devam edeceğini ondan sonra her şeyin normale döneceğini söyler. Tarık ise, rahat bir iş karşılığında Nehir’i şelaleye götürmeyi kabul eder. Onlar şelaleyi gezerken Nazım, geriden onları izler. Nazım, Nehir için kasabaya gidip bir kitap alır ve içine de bir not yazar.

Tarık ise, kadınların pahalı hediyelerden hoşlandığını söyleyince Nazım, onun dediğini yapar ve Tarık’ın beğendiği bir kolyeyi de Nehir’e alır. Nazım Tarıktan, İki hediyeyi de ona vermesini istiyor ve hangi hediyeyi daha çok beğeneceğini merakla bekliyor. Tarık, Nehir’e önce kolyeyi hediye eder. Sonra kitabı verir. Nehir, kitabı görünce hayatında aldığı en güzel hediye olduğunu söyler.

Ama Tarık, Nazım’a Nehir’in kolyeyi beğendiğini söyler. O gün hava yağışlı olunca gök gürültüsünden korkan Nehir, Tarık’ın yanında kalmasını ister. Nazım, Tarık’dan dışarıda bekleyeceğini ve Nehir’e asla yaklaşmamasını ister. Nehir, gece korkup Tarık’dan yanında yatmasını ister. Nazım, şüphelenip gizlice içeri girer. Onları sarılmış bir vaziyette yatakta görür.

Daha önceden evli olan ve karısıyla başka bir adamı aynı yatakta yakalamış olan Nazım’ın yaşadıkları aklına gelir. Nehir’e eşyalarını toplamasını söyleyip Tarık’ı alıp götürür. İkili kavga ederken köpeğin peşinden giden Nehir, onları görür. Nazım’a, kendisinin neyi öğreneceğini sorar.

Baraj 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nehir Gerçeği Öğrenecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler