Ana SayfaKimdirBanu GÜVEN kimdir?

İlgili Postlar

Banu GÜVEN kimdir?

Lise yıllarından itibaren gazetecilik kariyerini başarılı bir şekilde sürdüren, daha sonrasında çalıştığı kanalın kapanmasıyla işsiz kalan Banu GÜVEN kimdir?

Banu GÜVEN kimdir? Banu GÜVEN aslen nerelidir? Banu GÜVEN kaç yaşında? Banu GÜVEN hangi burç?

15 Mayıs 1969 tarihinde dünyaya gelen Banu Güven, 50 yaşındadır. Aslen İstanbullu olan Banu Güven, boğa burcudur.

Banu GÜVEN kimdir?

İlk olarak Liseli yıllarında okul gazetesinde çalışan Banu Güven, 1987 yılında İstanbul Erkek Lisesi üzerinden mezun oluyor ve gazeteciliğe başlıyor. Gazetecilik hayatının ardından İstanbul Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oluyor ve Çağdaş Yayıncılık tarafından çıkarılan Almanca-Türkçe bir dergide çalışıyor.

Başarılı kariyerinin ardından İsviçreli bir gazeteciyle çalışmaya başlıyor ve bir İsviçre gazetesinin Türkiye bürosu sorumluluğunu üstleniyor.

İsviçre’de başarılı kariyerinin ardından Yüksek lisans için Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünde eğitimini tamamladı. Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği’nde üç ay boyunca staj yaptı, Milliyet gazetesinde de dış haberler servisinde tam kadrolu eleman olarak gazetecilik kariyerinde yükselişe geçti.

27 Temmuz 2016 yılında 668 sayılı Kanun Hükmünde Kararname kapsamındaki kapatılacak kanallar arasına İMC TV’nin de olmasıyla birlikte Banu Güven işsiz kaldı.

Banu Güven Filmleri

  • Rimolar ve Zimolar
  • Zenne
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler