Ana SayfaÜnlülerBanu Alkan'ın biricik aşkı Murat Taşdemir şimdi ne yapıyor?

İlgili Postlar

Banu Alkan’ın biricik aşkı Murat Taşdemir şimdi ne yapıyor?

Televizyon tarihine Banu Alkan ile yaşadığı büyük aşkla adını yazdıran Murat Taşdemir şimdilerde nerede, ne yapıyor? Uzun süredir sırra kadem basan Murat Taşdemir, şimdi Antalya’da. Banu Alkan’ın eski gözdesi Murat Taşdemir’in yeni hayatına dair detaylar haberimizde…

Banu Alkan’ın eks aşkı Murat Taşdemir şimdi ne yapıyor?

Murat Taşdemir, adını ünlü sanatçı Banu Alkan ile yaşadığı aşkla duyurmuştu. Banu Alkan’ın tutkulu bir aşkla bağlı olduğu gözde sevgilisi Murat Taşdemir, ayrılık sonrası adeta sırra kadem bastı. Uzun yıllardır sesi soluğu çıkmıyor. Peki, yıllar önce sık sık ekranlarda boy gösteren Murat Taşdemir şimdi nerede, ne yapıyor?

Murat Taşdemir Antalya’da pastane işletiyor

Banu Alkan ile 90’lı yıllara damga vuran unutulmaz aşk hikayesinin kahramanı Murat Taşdemir, şimdi Antalya’da bir pastane işletiyor. Alkan ile ayrıldıktan sonra kendine yeni, sessiz sedasız bir hayat kuran Murat Taşdemir, unlu mamüller satıyor. Taşdemir, 2005 yılında turizmci Arzu Altay ile nikah masasına oturmuştu. Bu evlilikten bir de kızı dünyaya geldi. Eşi ile birlikte memleketi Antalya’ya yerleşen Murat Taşdemir, işinin başında vakit geçiriyor.

Banu Alkan ve Murat Taşdemir aşkı nasıl bitmişti?

Murat Taşdemir, kendisinden 11 yaş büyük olan Banu Alkan ile dillere destan bir aşk yaşamıştı. Gözde çift, bir televizyon programında kavga etmişti. Murat Taşdemir, Banu Alkan’a tokat atınca tutkulu aşkın da sonu gelmişti.

Banu Alkan kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler