Ana SayfaDedikoduBanu Alkan Nişanlısı Hakkındaki İddialara İlk Kez Yanıt Verdi!

İlgili Postlar

Banu Alkan Nişanlısı Hakkındaki İddialara İlk Kez Yanıt Verdi!

er aldığı filmlerle oldukça büyük bir hayran kitlesine sahip olan Türk sinemasının Afrodit’i Banu Alkan, sosyal medya üzerinden hayranlarıyla bir araya gelmeye devam ediyor. Son olarak kendisinden 20 yaş küçük Kemal Yıldız ile nişanlandığını duyurmuştu. Son dönemlerde pek çok iddia ile gündeme gelen Banu Alkan nişanlısı hakkındaki iddialara ilk kez cevap verdi;

Herkesi Şaşkına Çevirdi

Ancak ardından magazin dünyasında nişanlısı Kemal Yıldız hakkında iddialar ortaya atıldı.  Hollandalı iş insanı Kemal Yıldız’ın isminin dahi yalan olduğu, asıl adının Yunus olduğu ve Hollanda’ da evli olduğu ile ilgili iddialar herkesi şoke etti.

Banu Alkan Nişanlısı Hakkındaki İddialara İlk Kez Yanıt Verdi!

İddialar hakkında sessizliğini koruyan Banu Alkan, Genel Yayın Yönetmenliğini Savaş Kalafat’ ın, Moderatörlüğünü Seyhan Soylu ve Gökay Kalaycıoğlu’ nun yaptığı Al Sana Haber’ e bağlanarak ilk kez cevap verdi.

Tayyar Işıksaçan’ ın “Bir tane sevgilin oldu. O da millete dert oldu. Hayırdır? Demediklerini bırakmadılar çocuğa. Banu nedir bu dedikodunun kaynağı?” sorusu üzerine Banu Alkan, o meşhur kahkahasını atarak cevap verdi. Alkan “Dert oldu valla. Dünyanın en mükemmel adamına… Böyle bir şey olamaz… Ben Hollanda’ da evine misafir oldum. Nişanlandık. Kendisi yüzük alıp taktı. Televizyonda ‘Seviyorum, evleniyorum’ diyen bir adam. Bunu der mi bir adam? Evli adam evinde olur değil mi?

1,5 yıl evvel ayrılmışlar. Daha önce evlendiğini zaten kendisi de söyledi Kanal D’ de. ‘Benim bir evliliğim oldu. O evlilikten de bir kız çocuğum var 2 yaşında’ bunu zaten Kemal Bey söyledi” derken Tayyar Işıksaçan “Yunus ismi nereden çıktı?” diye sordu. Alkan “Yunus Kemal Yıldız. Adı bu. İki ismi kullanmıyor. Kemal’ i kullanıyor. Yaa bu güzeller güzeli adamı kıskandılar. Herhalde haber kapma peşinde insanlar.” diye yanıtladı.

Ardından Seyhan Soylu’ nun “Banu Alkan’ ın bu aşkını ne zaman taçlandıracağız? Ne zaman düğün olacak?” sorusu üzerine “Bekliyorum düğünüme hepinizi. İstanbul’ da olacak.” diye cevap veren Banu Alkan sözlerine devam ederek “Banu Alkan asla yanlış bir şey yapmaz, yapamaz. Bu sabah ben Kemal Bey’ in annesiyle görüştüm. Bütün her şey asılsız. Biz hakikaten şaşkınız. Nasıl ufak tefek, iğrenç sözler insanın hafızası almıyor. Yüksek dünya görüşümüz kabul etmiyor bunları. Küçük mahalle arasındaki konuşmalar gibi. Biz her şeyi o kadar güzel yaşayacağız ve yaşatacağız ki insanlar bunu görecek. ” dedi.

Tayyar Işıksaçan’ ın “Bu dedikodularla ilgili karşı dava açmayı düşünüyor musun?” sorusu üzerine Alkan “Evet Kemal Bey açıyor tabi. Türkiye’ deki ve Hollanda’ daki avukatlara verildi. Kemal Bey’ in cevabı bu şekilde olur. Zaten bize de yakışan odur. Kadın şimdi bir anda boşanıyor. Haykırınca aşkını kıymete binmiş olabilir. Neye istinaden yaptığını bilmiyoruz hanımefendi ve 3 baldızının. Onlarda tabi cezasını çekecekler bunun. Bu şekilde yakışır mı? Çocuğunun babası her şeyden evvel. Ben aşk kadınıyım. Kemal bey’ in parası beni hiç ilgilendirmiyor.” diyerek son noktayı koydu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler