Ana SayfaDedikoduAtiye'den Kardeş İtirafı!

İlgili Postlar

Atiye’den Kardeş İtirafı!

Ceyda Düvenci’nin sunduğu NTV ekranlarında hafta için her gün yayınlanan Bambaşka Sohbetler’in konuğu Atiye oldu. Atiye’den kardeş itirafı geldi! İşte detaylar;

“Bambaşka Sohbetler Konuğu Oldu”

Atiye Bambaşka Sohbetler’de kızı Ferahfeza’dan ailesine, ailesinden çocukluğuna kadar pek çok konuda Ceyda Düvenci ile sohbet ederken, pandemiden ötürü çıkaramadığı yeni albümünün ve şarkılarının heyecanını da Düvenci ve NTV izleyicisiyle paylaştı.

Atiye’den Kardeş İtirafı!

Yapımcılığını BBO Yapım Şafak Bakkalbaşıoğlu ve Mahperi Altun Uçar’ın üstlendiği Bambaşka Sohbetler’in Perşembe günkü konuğu olan Atiye, Ceyda Düvenci’ye ilk kez bir itirafta bulundu. “Ablam varmış, aynı şehirde yaşayıp birbirimizden haberimiz yokmuş” diyen Atiye, kız kardeşi Mirjana ile hikayesini Ceyda Düvenci’ye şöyle anlattı:

“Ablam varmış, aynı şehirde yaşayıp birbirimizden haberimiz yoktu. O da müzisyen, piyano çalıyor, besteleri var. Birbirimizi bulduk. Babam yıllar önce söylemişti, kardeşin olabilir diye… Aile içinde konu yoğun olarak açılmadı. Araştırdım ve bir şekilde ablamı buldum, ilk olarak fotoğrafını gördüm, bana da çok benziyor babama da çok benziyor. Ablam için büyük bir şok oldu. Önce babamla bir araya geldiler, önce inanmadı bize… Ben emindim, bize çok benziyor. Senelerce aynı şehirde yaşayıp hiç tanışmadık, Türkçe bilmiyor, bir Alman gibi yetişmiş. Birbirimizi gördüğümüzde, her şey netleşince birbirimize sarıldık. O günden bugüne çok yakınız, birbirimizi seviyoruz. Benimle ilgili şarkı yazdı, Bremen’de stüdyoya girdik birlikte okuduk. Benim kızımla aynı yaşta kızı var.. Benim için çok pozitif, çok olumlu, hayatıma giren bir hediye gibi görüyorum…”

Atiye ve kız kardeşi Mirjana’nın birlikte okudukları şarkının ismi ‘Schwesterherz’ Türkçesiyle “canım kardeşim” anlamını taşıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler