Ana SayfaÜnlülerBanu Alkan: Kültür Bakanı Olmak İstiyorum

İlgili Postlar

Banu Alkan: Kültür Bakanı Olmak İstiyorum

Bülent Ersoy ile yeniden ekranlara döneceğini söyleyen Banu Alkan, Türkiye’nin Kültür Bakanı olmak istediğini ifade etti.

Banu Alkan kimdir?

Bülent Ersoy’la yeni bir projeye başlayacağıyla ilgili haberlere açıklık getiren Alkan, “Görüşmeler yaptık ama formatı açıklamam şimdilik doğru olmaz” şeklinde konuştu.

Banu Alkan: Bülent Ersoy’la Yeniden Aynı Projedeyiz

Banu Alkan kendisine sorulan kendisi gibi bir oyuncunun neden sinema veya dizilerde zor bulunduğu sorusunun üzerine şu ifadeleri kullandı:

“Ben iki dizi yaptım ve bir daha da dizi yapmam. Çok önemli projeler geldi de yapmadım. Çünkü ben özgür bir insanım. Seyahatlerimi engelliyorsa dizi çekemem. Zaten setlere koşmaktan genç kızlığımı yaşayamadım. Şimdi genç kadınlığımı yaşıyorum. Zaten şöhretin en zirvesine çıktım. Bugün ölsem yüzyıl raflarda olurum. İmzamı çoktan attım. Filiz Akın, 40 yıldır çalışmıyor ama hala Filiz Akın”.

“Türkiye’nin Kültür Bakanı Olmak İstiyorum”

Alkan, siyasi duruşuna ilişkin de şu cümleleri kurdu:

“Bir sanatçı toplumun önünde yarı milletvekili sayılır. Sanatçının kişiliği de topluma örnek olmalı. Toplumun önündeyseniz her şeye dikkat etmelisiniz ama siyaset başka bir şey. Bir gün mutlaka Türkiye’nin Kültür Bakanı olmak istiyorum. Çünkü benim yapabileceğim bakanlık o. Sanayi Bakanı olamayacağıma göre! Sanatla ilgili olarak Türkiye’yi dünyayla birleştirmek isterdim. Sanatçı olduğum için bu bakanlığa yakıştırıyorum kendimi. Başka bir siyasi söylemim olamaz. Ben herkesin yıldızıyım. Mutlaka toplumsal olaylara parmak basabilir bir sanatçı ama bazılarını kırabilir.”

“Kylie Sinsice Hikayelerimi Takip Ediyor”

Banu Alkan, dünyaca ünlü yıldız Kylie Jenner’ın da kendisini taklit ettiğini söyleyerek sözlerine şöyle devam etti:

“Resmen beni kopyalayarak yarattı kendini. Bir baktım ki yeşil lens bile takmış gözlerine. Madem beni bu kadar beğenip kendine uyguluyorsun, bari bir fotoğrafımı beğen. Sinsi sinsi İnstagram ‘da Story’lerimi izliyor. Geçenlerde benim mayomun aynısını diktirip giymiş. En azından bir takdir et beni. Hep aynı ve bunu yapmaya sürekli devam ediyor. Kezban işte! Sadece o değil, daha çok var onun gibi beni taklit eden” açıklamasında bulundu.

Banu Alkan ABD’li TV Yıldızına Seslendi: “Seni Taklitçi Kezban…”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler