Ana SayfaDedikoduBahar Candan'ın Aylık Geliri Şok Etti

İlgili Postlar

Bahar Candan’ın Aylık Geliri Şok Etti

Katıldığı stil yarışmasıyla adını duyuran sosyal medya fenomeni Bahar Candan’ın aylık geliri şoke etti. İşte ünlü fenomenin aylık kazancı;

“Yaşımdan Büyüktü Ve Vizyon Sahibiydi…”

…..Ben zaten değerliydim, o da benim auramı çok beğeniyordu. Yaşça büyük olmasını hiç düşünmediğim için de yaş farkı hesabı yapmadım. Amailişki derken de düşündüğünüz gibi bana hiçbir zaman sahip olamadı. O benim enerjimden, ışığımdan faydalandı. Ben de onun vizyonundan yararlandım. Bugün bu kadar olgunsam bunu o ilişkiye borçluyum. Bazı genç kızlar kendi yaşıtlarını sığ ve vizyonsuz bulabilirler. Hayatlarında vizyon sahibi birini isteyebilirler. Bence yaşça büyük bir ilişki seçiyorlarsa sebebi tamamen budur.” diye cevap verirken, buraya kadar her şey normal ilerledi.

Bahar Candan Kimdir?

Bahar Candan’ın Aylık Geliri Şok Etti

İşte Benim Stilim yarışmasıyla tanındıktan sonra gerek paylaşımları gerekse de açıklamalarıyla gündem olan Bahar Candan lüks yaşantısıyla adından söz ettiriyor. ‘Al Sana Haber’ programında yorumcu koltuğunda oturan Candan aylık gelirini açıkladı.

Kerimcan’ ın Rakibinden Bahar Candan’ a İlan-ı Aşk…

Aylık gelirinin 160 bin TL’den fazla olduğunu söyleyen Candan açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Benim kredi kartım ve kendime ait hesabım yoktu. Para ne bilmezdim. Seyhan’la tanıştıktan sonra yaklaşık 3 ay gibi bir sürede milyoner oldum. Bir insan için para konu bile olmayabilir. Alt tarafı bir kağıt parçası” dedi.

Bahar Candan’ın Aylık Geliri Şok Etti

Bahar Candan, geçtiğimiz ay ilginç bir paylaşıma imza atmış ve Instagram hesabının hikaye kısmından takipçilerine “Çok yalnızım ve sıkılıyorum. Bir arkadaş arıyorum, maaşını vereceğim” diyerek seslenmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler