Ana SayfaÜnlülerBabam "Bir Daha Bu Eve Gelemezsin" Dedi...

İlgili Postlar

Babam “Bir Daha Bu Eve Gelemezsin” Dedi…

İpek Açar’ın TRT Müzik ekranlarında yayınlanan performans programı “İpek Yolu”nun 16 Aralık Perşembe akşamı konuğu, Pop Müziğinin son dönemde dikkat çeken seslerinden Irmak Arıcı oldu. Genç müzisyen çarpıcı itiraflarda bulundu. İşte Detaylar…

Irmak Arıcı’dan Yine Bir Skandal Daha…

Babam “Bir Daha Bu Eve Gelemezsin” Dedi…

İpek Açar ve Irmak Arıcı,  TRT Müzik ekranlarında, İstanbul Akademi Orkestrası eşliğinde, Alper Kömürcü direktörlüğünde en güzel şarkılarını yorumladılar, düetler yaptılar.

“Türk Sanat Müziğini, Türküleri Çok Severim..”

İpek Açar konuğu Irmak Arıcı’ya müzik yolculuğunu sorunca Arıcı “Babam bağlama çalıyordu, ablam da müzik öğretmeni. Ortaokulda şarkı sözü yazıyordum, yazma aşkım okulda başladı. Annemle babam Türk Sanat Müziği korosuna gidiyorlardı, 6 yıl onlarla koroya gidip geldim. Yeni nesil olarak adım geçse de, Türk Sanat Müziğini çok severim, türkü çok severim, daha kıymetli geliyor bana” yanıtını verdi…  Irmak Arıcı; “Babam müzik yapacağımı öğrenince ‘bu kapıdan çıktığında bir daha gelemezsin’ dedi. Kurtlar sofrasıydı, haklıydı. Ama veterinerlikte de kurtlar sofrası vardı. Ama babam şimdi mutlu” dedi.  

“Veterinerlik Yapmak İstiyorum”

İpek Açar ve Ayla Çelik, programda Irmak Arıcı’nın eğitimini aldığı veterinerlik mesleği üzerine de sohbet ettiler. Irmak Arıcı, veterinerlik yapmak istediğini söyleyerek “Veteriner hekimlere daha çok değer verilmesini istiyorum. Okurken de çalışırken de çok zor bir meslek. Derdini anlatamayan canlarla uğraşıyorlar. Veterinerlik yapmak istiyorum” dedi. 

Irmak Arıcı Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler