Ana SayfaDizilerBaba 3. Bölüm 1. Ön İzlemesi Yayında! Kübra'nın Röportajı Olay Oluyor!

İlgili Postlar

Baba 3. Bölüm 1. Ön İzlemesi Yayında! Kübra’nın Röportajı Olay Oluyor!

Show Tv’nin yeni dizisi Baba, 3. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Emin, sırf paralı yoldan geçmemek için yolculuğu uzatır. Kadir babasına, artık para derdi olmadığını söyler. Oda o paranın kendisinin değil abisinin olduğunu söyler. Emin, saldırıya uğrar. İlhan, Büşra’nın aklını çelmeye çalışır. Kadir, İlhan’ın babasına terbiyesizlik yaptığını öğrenip karşısına çıkar ve masaya yumruğunu vurup onun bunu yapmasına izin vermeyeceğini söyler. Baba 3. bölüm 1. ön izlemesi yayında. Kübra’nın röportajı olay oluyor.

Baba 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kadir İlhan’a Haddini Bildiriyor!

Kübra’nın Röportajı Olay Oluyor!

Baba 3. bölüm 1. ön izlemesinde; Ceyhun, Servet ile Yaşar’a, daha önce babalarını hareketlerine dikkat etmeleri konusunda uyardığını söyleyip, Kübra’nın magazine yaptığı röportajı onlara seyrettiriyor. Servet, bu durumu babasına nasıl anlatacağını düşünmeye başlıyor.

Baba 3. bölüm 1. ön izlemesi…

BABA 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Saruhan ailesinin yalıya gittikleri gün bir güneş tutulması olur. Emin, hizmetçilerin bakışları arasında ev terliklerini çıkartıp giyip eve girer. Onlardan yardım istemez. Çocuklarına kendi valizlerini kendilerinin taşımasını ister. Evdeki çalışanlar yeni patronları ve yeni insanlar karşısında ne yapacaklarını bilemezler.

Mehmet Ali Saruhan’ın on bin çalışanı da Emin beyden bir açıklama bekler. Emin, ailesinin kalacakları odaları tek tek seçip yerleşmelerini ister. Mehmet Ali Saruhan’ın torununun evleneceği aileyle, iş ortağı olacağı için İlhan’ın şirketinden yüklü miktarda kredi çekmiş ve sözleşme imzalamıştır.

İlhan, onların ölümüyle parasını alıp alamayacağı konusunda endişelenmeye başlar. Hemen Emin’le görüşmek ister. Emin, görüşmeyi kabul eder. İlhan’ın konuşmaları karşısında şaşkınlık duyup onu uyarır. Ona, madem sözleşme imzalanmış seneye ödemeler başlayacakmış, o zaman ondan parasını istemeye bir yıl sonra gelmesini ister.

İlhan, Emin’in tavrı karşısında onlara büyük bir düşmanlık duymaya başlar ve onların geldikleri yere geri dönmesini ister. Onları araştırmaya başlar. Fazilet, yemek yapmak için mutfağa girer. Yemeklerin yapıldığını öğrenince çok şaşırır ve onlara bir daha kendisine sormadan hiçbir yemek yapmalarını ister.

 

Emin, çocuklarının birden zengin olunca değişmesinden korkar. Fazilet, çocuklarını çok iyi yetiştirdiklerini söyleyip onu rahatlatır. Emin, uykuya dalar ve gözlerini açtığında kendisini Ödemiş’te bulur. Kadir, İzmir’e Sevil’i görmeye gider. Onun kendisi hapishanedeyken evlenip ayrıldığını ve de bir kızı olduğunu öğrenir.

Kadir, Ödemiş’e dönmek zorunda kalır. Emin Kadir’e, kendisiyle İstanbul’a gelmesini ister. Eğer gelmezse evini terk etmesini ister. Kadir, babasının kendisine ihtiyacı olduğunu anlayıp onun teklifini kabul eder.

Baba 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Emin’in Kararı Kadir’in Hayatını Bir Kez…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler