Ana SayfaDizilerAziz 4. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Dilruba Aziz'in Efnan'la Evleneceğini Öğreniyor!

İlgili Postlar

Aziz 4. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Dilruba Aziz’in Efnan’la Evleneceğini Öğreniyor!

Show Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Aziz, 4. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Pierre, Aziz’in iş yerini açmasına izin verebilmesi için ondan elli altın getirmesini ister. Bunu duyan herkes Aziz’e yardım etmek için aralarında para toplar. Aziz, Pierre’nin karşısına çıkıp şartını kabul ettiğini söyler. Aziz 4. bölüm 1. ön izlemesi yayınlandı. Dilruba, Aziz’in Efnan’la evleneceğini öğreniyor.

Cuma Dizileri 2021

Dilruba Aziz’in Efnan’la Evleneceğini Öğreniyor!

Aziz 4. bölüm 1. ön izlemesinde; Dilruba, Efnan’ın Aziz’in evinde olduğunu öğrenip onun yanına gidiyor. Neden onun hala Aziz’in evinde olduğunu neden evleneceği kişinin yanında gitmediğini soruyor. Azime, araya giriyor ve Dilruba’ya Aziz’in Efnan’la evleneceğini söylüyor. Dilara, duydukları karşısında şok oluyor.

İşte Aziz 4. bölüm 1. ön izlemesi…

AZİZ 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Aziz, atölyesini kurmaya kesin karar verir. Onun amcasına ve Pierre’e baş kaldırınca Aziz’in yanında olmak isteyen insanlar onun yanına gider. Ona, atölyeyi çalıştırmasında ona destek olacaklarını söyler. Galip durumu öğrenip, Aziz’e destek olan adamları işten kovar.

Aziz, çok sonradan Efnan’ın kendi evinden kaçırıldığını öğrenir. Efnan, falakaya yatırılır ve buna babası itiraz etmez. O anlarda Hatice ana orada olur ve Efnan’ın babasının kızına böyle bir eziyet yapılırken onun seyirci kaldığını anlar.

Efnan, ayakları kanayıncaya kadar falakaya yatırılıp düğüne hazırlanır. Aziz, düğünü basıp Efnan’ı oradan kurtarıp Hatice ananın evine gider. O geceyi orada geçirirler. Aziz’in, düğünden kız kaçırdığı haberi duyulur. Dilruba, bunu duyunca fenalık geçirir.

Maksude, Dilruba’nın Adem’i vurduğunu, kardeşiyle bir olup suçu Adem’in üzerine attıklarını öğrenir. Dilruba’yla konuşup durumu bildiğini söyler. O ise, Aziz’i unuttuğunu söyleyip onu inandırır. İkili birlikte çarşıya çıkar. Dilruba, fırsatını bulup Aziz’in yanına gidip Efnan’ı düğününden kaçırmasının hesabını sorar.

Tartışmanın alevlendiği sırada Aziz, Dilruba’yı öper. Maksude, onların öpüştüğünü görür. Aziz, Efnan’ın babasını ayağına çağırır ve kızını kendisine satmasını ister. Karşılığında o çok sevdiği atını verir. Adam razı olur. Efnan’la evlenmek isteyen adamın ise kolunu kırıp mahallenin ortasında onu bırakır.

Aziz, şikayet üzerine tutuklanır. Bunu duyan Efnan, Pierre’nin yanına gidip Aziz’in serbest kalması şartıyla evlenmek istemediği o adamla evlenmek istediğini söyler. Aziz, serbest bırakılır ve Efnan’ın bu fedakarlığı yapmasına izin vermez. Efnan’la evleneceğini söyleyip onu alıp oradan ayrılır.

Bu arada Maksude, babasına Adem’i Dilruba’nın vurduğunu ve kardeşiyle bir olup suçu Aziz’in üzerine attığını söyler. Paşa’ya, Aziz’in Fransız yönetimine baş kaldıracağı mektubu ulaşır.

Aziz 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Aziz Pierre’nin Şartını Kabul Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler