Ana SayfaDizilerAziz 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Aziz Efnan'ı Kurtarmak İçin Kendisini Feda...

İlgili Postlar

Aziz 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Aziz Efnan’ı Kurtarmak İçin Kendisini Feda Ediyor!

Show Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Aziz, 17. yeni bölümüyle 11 mart cuma günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Piere, kendisini öldürmek isteyenin Aziz olduğundan emin olur. Ancak, ispat edemez. Aziz, ertesi gün Piere’nin yanına gidip kendisinden şüphelendiğini ancak bunun bir çılgınlık olabileceğini söyleyip ondan Efnan’dan uzak durmasını ister. Efnan, Piere tarafından tehdit edilir. Adem, Aziz’in kuyusunu kazmaya çalışır. Efnan, Aziz’e bir not bırakıp Zeynep’in düğün alayıyla Adana’ya gider. Aziz, Efnan’ın kendisini terk edip gittiğini anlar. Aziz 17. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Aziz, Efnan’ı kurtarmak için kendisini feda ediyor.

Cuma Dizileri 2021

Aziz Efnan’ı Kurtarmak İçin Kendisini Feda Ediyor!

Aziz 17. bölüm 1. fragmanında; Piere, Efnan’ı tutuklayıp hapse atıyor. Onu oğlunun ölümünden sorumlu tutuyor. Efnan, mahkemeye çıkıyor ve onun idam edileceğini bilen Aziz, Aende’yi kendisinin öldüğünü açıklıyor.

İşte Aziz 17. bölüm 1. fragmanı…

 

AZİZ 16. BÖLÜM ÖZETİ!

Aziz, Piere’e silah çeker. Ancak onu öldürmez. Piere’nin askerleri, onun evindeki çalışma odasının tavanında idam ipi görür. Hemen askerler onun saklandığı diğer eve gider. Onu yerde yatarken ve üzerine yazılmış bir veda yazısı bulur. Efnan Aziz’e, bir şey olacak diye kapıda bekler. Onu görünce çok rahatlar.

Efnan, Piere’in kendisine verdiği oyadan sonra onun her şeyi bildiğini anlar. Piere Efnan’a, Aziz’le evlenmemesini evlenirse yapacaklarını düşünmesini ister. Efnan, Piere’nin oğlunu Aziz’in öldürdüğünü anladığını düşünüp ne yapacağını bilemez. Aziz, ertesi gün Piere’nin yanına gidip ona geçmiş olsun diler.

Ona, bir delegenin evine birinin girip ona bunları yapmasının onun ülkesi tarafından hiçte hoş karşılanmayacağı söyler. Piere’den, sevdiklerinden ve özellikle Efnen’dan uzak durmasını ister. Efnan Aziz’e, oradan bir an evvel gitmeleri gerektiğini söyler. Oda ona, korkulacak bir şey olmadığını söyler.

Ama Efnan’ın içi hiç rahat etmez. Mustafa Kemal paşadan Aziz’e bir telgraf gelir. Paşa, yakında Hatay’ın özgür olacağı ve Aziz’in de milletvekili olmasını istediğini yazar. Piere, Aziz’in işine sekte vurması için atölyesine gidip ona, kendilerinin izni olmadan kimseye mal satamayacaklarını söyler.

Aziz, İngilizlerden aldığı siparişi hazırlar ve Zeynep’in düğün konvoyuyla şehir dışına çıkartmayı planlar. Bunu atölye çalışanlarına anlatır. Efnan’ın babası duyduklarını hemen gidip Piere’ye anlatır. Adem ise, Aziz’e karşı büyük bir kin beslemeye başlar. Dilruba’nın yanına da gitmeyip meyhanede sabahlamaya başlar.

Orada tanıştığı kadınla geceyi geçirir. Aziz onu, gidip eve getirir. Dilruba Adem’e, neden kendisine böyle tavır aldığını zaten Aziz’i sevdiği halde bu evliliğe kendisini zorladığını ona hatırlatır. Ama Adem, yinede bunu kabul etmez. Aziz’in kuyusunu kazmak için ilk adımını atar ve atölyeden giden Zeynep’ten hisselerini satın alır.

Efnan Aziz’e, Zeynep’le bilikte Adana’ya gitmek istediğini söyler. Oda bir günlüğüne gitmesine izin verir. Efnan Aziz’e bir mektup yazıp ona zarar gelmemesi için dönmemek üzere onu terk eder.

Aziz 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Aziz Efnan’ın Gittiğini Anlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler