Ana SayfaDizilerAziz 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Aziz Piere'i Öldürecek Mi?

İlgili Postlar

Aziz 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Aziz Piere’i Öldürecek Mi?

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Aziz, 15. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Aziz, babasını Piere’nin öldürdüğünü duyunca dışarı fırlayıp onu öldürmek istiyor. Ancak yapamıyor. Piere, Aziz’i yemeğe davet ediyor. Aziz, yemeğe gidiyor. Ancak onun yanında olmayı kabul etmiyor. Aziz, Piere’in odasında Efnan’ın resmini görüyor. Piere’i öldürmek için bir plan yapıyor. Onun ölümüne tıpkı babası gibi intihar süsü vermek istiyor. Aziz, Piere’i öldürecek mi?

Cuma Dizileri 2021

Aziz Piere’i Öldürecek Mi?

Aziz dizisinin 16. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Galip, Aziz ile Piere’i birbirine düşürmek istiyor ve bu sayede ikisinden de kurtulmak istiyor. Aziz, babasının katilinin Piere, olduğunu öğrendikten sonra silahını alıp dışarı fırlıyor. Onu tam vuracakken aklına Efnan geliyor ve onu vurmaktan vazgeçiyor. Efnan, Dilruba’nın Aziz’i kurtarmak için Adem’le evlendiğini öğreniyor.

AZİZ 15. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Aziz’in halasına gidip durumu anlatıyor. O ise, gerçekleri Aziz’in öğrenmesinin kimseye fayda sağlamayacağını söylüyor. Efnan, her şeyi içine atıyor. Onlardan dönerken babasının yerde bir ekmek için yerlerde süründüğünü görüp ona acıyor. Aziz’e, babasını gördüğünü ve ona acıdığını söylüyor.

Aziz, Efnan’ın babasıyla konuşuyor ve ona atölyede iş veriyor. Ondan, bundan sonra Efnan’nın boynunu eğecek bir şey yapmamasını istiyor. Azime, Dilruba’nın odasında Aziz’in cebindeki kolyeyi görüyor. Dilruba, o kolyenin kendisinin olduğunu söylese de Azime’yi inandıramıyor.

O gece ilk kez Dilruba Adem’le birlikte oluyor. Adem, Dilruba’nın daha önce Aziz’le birlikte olduğunu öğreniyor. Piere, Aziz’in atölyesine gelip onu yemeğe davet ediyor. Yemekte, ondan yanında olmasını teklif ediyor. Aziz ise, kabul etmiyor. Tuvalete diye çıkıp onun çalışma odasına giriyor ve orada Efnan’ın resmini görüyor.

Onun Efnan’a takıntılı olduğunu düşünmeye başlıyor. Piere, Aziz’in atölyesine gidip onun himayesindeki kimsesiz çocukları zorla alıp götürüyor. Efnan, Piere ile konuşmaya gidiyor. Piere, çocukların karşılığında Efnan’dan Aziz’le evlenmemesini istiyor.

Efnan, Piere ile görüştüğünü Aziz’e anlatıyor. Aziz, Piere’i öldürüp babasına yaptığı gibi intihar süsü vermek için bir plan yapıyor. Önce evine gidip onun mührünü alıp bir yazdığı yazının üzerine basıyor. Sonra onun odasına bir idam ipi asıyor. Piere, tüm askerleri evine yönlendiriyor.

Aziz’in bir planı olduğunu anlıyor. Ama Aziz, Piere’i saklandığı evde bulup bayıltıyor. Tüm askerler onun evine gittiği için Piere, savunmasız bir şekilde kalıyor. Aziz, Piere’i, tıpkı babasına yaptığı gibi intihar süsü verip öldürmek için silahını çekiyor.

Aziz 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Piere Aziz’den Efnan’ı İstiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler