Ana SayfaDedikoduAytaç Şaşmaz: Cemre Malesef Tatilde Olmayacak

İlgili Postlar

Aytaç Şaşmaz: Cemre Malesef Tatilde Olmayacak

Aytaç Şaşmaz’ın hayranı olan bir genç kız, oyuncuyu karşısında görünce heyecandan fenalaştı. Nefes almakta zorluk geçen kişinin görüntüleri sosyal medyada çok konuşuldu. ‘Hekimoğlu’nun Emre’si, ‘Baht Oyunu’nun Bora’sı, aile evini ziyaret ettiği sırada çekilen videonun perde arkasını anlattı. Tatil planları hakkında da açıklama yapan ünlü oyuncu Aytaç Şaşmaz “Cemre malesef tatilde olmayacak” dedi. İşte ünlü oyuncunun o açıklamaları;

“Görüştüğüm Birkaç Proje Var”

Aytaç Şaşmaz, geçtiğimiz gün Akmerkez’de objektiflere yansıdı. Kanal D dizisi ‘Baht Oyunu’nun final yapması sonrası yaklaşık bir yıldır ekranlardan uzak olan 23 yaşındaki oyuncu, spor salonundan çıktığını söylerken, “Görüştüğüm birkaç proje var. Bakalım bir netleşsin, ona göre daha detaylı konuşuruz zaten” dedi.

“Beni Görünce Duygusal Bir Hissiyat Yaşadı”

Eski yıllara ait bir videoda, Aytaç aile evini ziyaret ederken, komşu kızı kendisini görünce hüngür hüngür ağlamıştı. O anlar sosyal medyada paylaşım rekorları kırmıştı. Şaşmaz, gündem olan video hakkında şu ifadeleri kullandı:

Kendisi bizim komşunun kızı. Ailemi ziyarete giderken, beni görmek için gelmişti. Karşısında görünce de bir anda duygusal bir hissiyat yaşadı. Dediğim gibi tanıdığım, komşumuz olan biri. Çok güzel bir duyguydu benim için. Gerçekten de saf sevgi vardı orada.

Aytaç Şaşmaz: Cemre Malesef Tatilde Olmayacak

Aralık 2021’de gerçekleşen 47. Altın Kelebek Ödülleri’nde ‘En İyi Romantik Komedi Erkek Oyuncusu’ ödülüne layık görülen Aytaç Şaşmaz, tatil planlarından da bahsetti: Kısa süre sonra tatile çıkacağım. Ailemi de ziyarete gideceğim.

‘Baht Oyunu’ dizisinin setinde tanışıp, aşk yaşamaya başladığı Cemre Baysel’in setinden dolayı tatilde kendisinin yanında olamayacağını dile getiren Şaşmaz, “Cemre maalesef olmayacak. Bu sefer tek başıma bir tatil olacak” açıklamasını yaptı.

“Abim Çok Heyecanlı”

29 Haziran 2007 tarihinde Bodrum’a beş km mesafedeki Torba Kavşağı’nda trafik kazası geçiren rock müziğinin sevilen ismi Barış Akarsu, kaldırıldığı hastanede beş gün yoğun bakımda tedavi gördükten sonra 4 Temmuz 2007’de hayatını kaybetmişti.

Hayat hikayesi sinema filmine aktarılacak ünlü şarkıcıya hayat verecek isim, müzikle de ilgilenen ve son olarak final yapan ‘Elkızı’ dizisinde rol alan İsmail Ege Şaşmaz olmuştu.

Abisi İsmail Ege Şaşmaz’ın Barış Akarsu’nun hayatının anlatıldığı filmde ünlü şarkıcıyı canlandırması hakkında yakışıklı oyuncu, “Abim çok heyecanlı. Fragmanı izlerken çok beğenmiştim. Eminim film de çok iyi olacak. Ben de abim gibi merakla bekliyorum filmi” şeklinde konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler