Ana SayfaÜnlülerAyşenur Balcı Yeni Bir Sayfa Açtı!

İlgili Postlar

Ayşenur Balcı Yeni Bir Sayfa Açtı!

İşte Benim Stilim adlı yarışma programına katıldıktan sonra tanınan Ayşenur Balcı hayatına dahi radikal kararlar aldığını duyurdu. Yarışmaya katıldıktan sonra adından sıkça söz ettirmeye başlayan ve özellikle sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı canlı yayınlar ile dikkat çeken Ayşenur Balcı hayatında yeni bir sayfa açtığını duyurdu.

Ayşenur Balcı Tüm Fotoğraflarını Sildi!

Instagram hesabında 664 bin kişi tarafından takip edilen Ayşegül Balcı bugüne kadar yaptığı tüm paylaşımların hepsini sildi. Bu işlemin ardından pişmanlığını dile getiren bir yazı yayınlayan Balcı yeni bir sayfa açtığını ve yaşadıklarından dolayı oldukça pişman olduğunu söyledi. Geçmişte yapmış olduğu hataların farkında olduğunu söyleyen ünlü isim tüm bu kötü süreç içerisinde kendisine destek olan arkadaşlarına teşekkür etti.

Ayşenur Balcı tarafından yayınlanan bu mesajı kısa süre içerisinde takipçileri tarafından da destek gelirken bundan sonraki süreç içerisinde ünlü ismin nasıl bir çizgide ilerleyici merak ediliyor. Özellikle canlı yayınlarda açık görüntülerini paylaşan ve iddialı pozları ile iddialı bir şekilde davranan Ayşenur Balcı bu davranışları nedeniyle oldukça eleştirilmişti. Özellikle tüm fotoğrafları silinmesi bu eleştiriler nedeniyle ünlü ismin rahatsızlık duyduğunu da akıllara getirdi.

Yarışma programı sonrasında Türkiye’nin en çok konuştuğu isimlerden birisi olan Balcı özellikle yarışma sonrasındaki açık fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşarak kısa süre içerisinde fark edilmişti. Daha fazla kişinin kendisini takip etmesini sağlayan Balcı yaşadığı bu olay sonrasında pişmanlık duysa da bu durum yarışmacının program sonrasında daha da ünlü bir hale gelmesini sağladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler