Ana SayfaÜnlülerAyşen Gruda'nın Doktorundan Yeni Açıklama Geldi!

İlgili Postlar

Ayşen Gruda’nın Doktorundan Yeni Açıklama Geldi!

Ayşen Gruda’nın doktorundan yeni açıklama geldi! Geçtiğimiz ay mide kanaması sebebiyle hastaneye kaldırılan ve yoğun bakımda tedavisi halen devam eden ünlü sanatçının doktorundan yeni açıklama geldi. Türk sinemasının duayen ismi Ayşen Gruda’nın sağlık durumu nasıl? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm açıklamalar…

Son Dakika! Hastaneden Ayşen Gruda Açıklaması!

Ayşen Gruda’nın doktorundan yeni açıklama geldi!

Ayşen Gruda’nın doktorundan yeni açıklama geldi! Sinema ve tiyatro dünyasının duayen ismi Ayşen Gruda, geçtiğimiz ay mide kanaması sebebiyle hastaneye kaldırılmıştı.

Hastaneye kaldırıldığı dönemde hastaneden yapılan açıklamada şu sözlere yer verilmişti:

“Gruda’nın şu an bilinci açık, lakin Pankreas kanserinden dolayı karaciğerine sıçrama durumu mevcut. Şu anda hayati tehlikesi söz konusu değil. Beslenmesiyle ilgili sıkıntılar yaşıyoruz. Şu anda Gruda damardan besleniyor.

Cuma günü 18.30 sıralarında mide kanaması şikayetiyle başvurdu. Kan değerleri çok düşüktü. Yoğun bakıma aldık. Beş günlük takip sonrasında genel durumu daha iyi. Üç ünite kan transfer ettik. Durumu stabil olduğu için servise alma ihtimalimiz var. Önceki hastalığı olan pankreas kanserinden olayı genel durumu bozuk. Medikal tedavisi devam etmektedir. Takip açısından servise almayı planlıyoruz.”

Usta sanatçı Ayşen Gruda, bir aydır yoğun bakımda tedavi görüyor.
Usta sanatçı Ayşen Gruda, bir aydır yoğun bakımda tedavi görüyor.

Ayşen Gruda kimdir?

Hastaneden yeni bir açıklama yapıldı

Bir aydır hastanenin yoğun bakımında tedavisi süren usta sanatçı Ayşen Gruda hakkında hastane yeni bir açıklama yaptı.

Sağlık durumu ciddiyetini koruyan ünlü sanatçı hakkında hastane şu açıklamayı yaptı:

“Türk Sinema ve Tiyatrosu’nun duayen isimlerinden sevgili Ayşen Gruda’nın durumu ciddiyetini korumaktadır ve tedavisi yoğun bakım ünitesinde solunum cihazı desteği ile devam etmektedir. Yanlış duyumları lütfen dikkate almayınız. Sağlık durumu ile ilgili bilgileri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız.”

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler