Ana SayfaÜnlülerAyşegül Aldinç, paylaştığı fotoğrafla görenleri şoke etti!

İlgili Postlar

Ayşegül Aldinç, paylaştığı fotoğrafla görenleri şoke etti!

Türk pop müziğinin önemli isimlerinden yılların eskitemediği bir isim: Ayşegül Aldinç. Sosyal paylaşım platformundan Ayşegül Aldinç, kendi şahsi hesabından öyle bir fotoğraf paylaştı ki ’60 yıla meydan okuyuşun simgesi’ dercesine fotoğrafıyla oldukça gündemde kalacağa benziyor!

 Sosyal medyada çok aktif

2017 senesinin Eylül ayında 60 yaşına giren Ayşegül Aldinç, kariyerine şarkıcı olarak başlayan, sonrasında oyunculuktaki başarılarıyla öne çıkan bir isimdir. 60 yaşında olmasına rağmen Ayşegül Aldinç yaşıtlarının aksine sosyal medyayı çok aktif olarak kullanan ünlüler arasında yer alıyor.

“Açıklaması: Yazdan kalan”

Ayşegül Aldinç, şahsi sosyal paylaşım hesabından paylaştığı fotoğrafa açıklama olarak şu notu düştü: “Yazdan kalan” Üzerinde göbeğini açıkta bırakan cesur bir kıyafetle paylaştığı fotoğrafı Ayşegül Aldinç’in takipçileri tarafından kısa sürede hem çok beğenilirken hemde çok sayıda kişi tarafından yorum yapıldı.

Kendisini takip eden binlerce kişiyi…

Magazin dünyasında da oldukça konuşulan ünlü şarkıcı Ayşegül Aldinç objektiflere gülümseyerek yıllara meydan okuyan bir şekilde verdiği cesur pozuyla dikkatleri üzerine toplamayı başardı. Ayşegül Aldinç, kendisini takip eden binlerce kişiyi de sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla heyecanlandırdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler