Ana SayfaKültür ve SanatMüzikAyşe Hatun Önal'dan bir klip daha!

İlgili Postlar

Ayşe Hatun Önal’dan bir klip daha!

Son dönemlere damga vuran isimlerden birisi olan Ayşe Hatun Önal, yeni albümünden bir şarkıya daha klip çekti. İşte klip ile ilgili detaylar.

Türkiye’de çıkardığı şarkılarla son dönemlerin en dikkat çeken sanatçılarından birisi olan Ayşe Hatun Önal, son olarak Selam Dengesiz adlı albümüyle müzik piyasasına girmişti. Yeni albümünden iki şarkısına klip çeken sanatçı, bir şarkısına daha klip çekti.

Ayşe Hatun Önal kimdir?

Ayşe Hatun Önal’dan Dur Dünyam klibi geldi

Söz ve müziği Ayşe Hatun Önal’a ait olan Dur Dünyam adlı şarkısına klip çeken sanatçı, Karadeniz bölgesinde çekimleri tamamlandı. Klip ile ilgili paylaşılan bilgilere göre Serhat Hayri tarafından yönetmenliğin yapılan klipte, Ayşe Hatun Önal’ı; Rize Gito Yayesilası, Artvin Borçka, Karagöl ve Arhavi bölgeleri tercih edilmiş. Alper Sümeeşlik’in sanatçıya eşlik ettiği klip için 3 gün boyunca çalışmaların devam ettiği açıklandı.

Yeni klibi için uçurumun kenarında sallanan Ayşe Hatun Önal, yürekleri ağza getirirken, ortaya oldukça başarılı bir çalışma çıkarıldı. Youtube’da yayınlanmaya başlanan klip ve şarkı, beğenileri bekliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler