Ana SayfaÜnlülerAynur Aydın: Bana Mavi Tık'lılar Yürüyor

İlgili Postlar

Aynur Aydın: Bana Mavi Tık’lılar Yürüyor

Ünlü şarkıcı Aynur Aydın, ünlü isimlerden mesajlar aldığını açıkladı. Aydın, “Sosyal medyada beğeniliyorum. Beni güzel buluyorlar. DM’den baya yürüyenler var. Hatta ismini veremeyeceğim mavi tikli ünlüler bana yürüyor” diyerek şaşırttı.

Aynur Aydın kimdir?

Yasemin Şefik’in Best FM’deki programına bağlanan Aynur Aydın’dan dikkat çeken itiraf geldi. Sosyal medya paylaşımlarıyla çok konuşulan şarkıcı, ‘Sosyal medyada paylaştığın yazılar ya da fotoğraflara en çok ne tarz yorumlar alıyorsun?’ sorusuna cevap verdi.

“MESAJLAR GELİYOR…”

“Beni beğeniyorlar, güzel buluyorlar” ifadelerini kullanan 34 yaşındaki şarkıcı, devamında şöyle dedi: “En çok da DM’den (direkt mesaj) mesajlar geliyor. DM’den bana yürüyorlar. Hatta ismini vermeyeceğim mavi tikliler yürüyor.”

‘SÜTYEN BİLE TAKMIYORUM…’

Sosyal medyayı aktif kullanan Aydın, daha önce ‘sütyen’ paylaşımıyla gündem olmuştu. Şarkıcı, Twitter hesabından yayınladığı “Ben sütyen bile takmıyorum. Sizi mi takacağım” şeklindeki mesajı dikkat çekmişti.

Aynur Aydın, binlerce yorum alan tweeti hakkında, “Twitter benim çok eğlendiğim bir platform. Bazen birilerine gönderme yapıyorum, bazen de geyik yapıyorum. Son attığım tweet bir espriydi. Tabii ki sütyen takıyorum” demişti.

Karantina günlerinde evde kalan şarkıcı, yeni bir sütyen açıklamasıyla adından söz ettirmiş, “Sütyenlerim büyük ihtimalle beni öldü sanıyorlar” ifadelerini kullanmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler