Ana SayfaÜnlülerAylin Aslım barda kavga haberine isyan etti: İyi uydurmuşsunuz!

İlgili Postlar

Aylin Aslım barda kavga haberine isyan etti: İyi uydurmuşsunuz!

Aylin Aslım barda kavga haberine isyan etti: İyi uydurmuşsunuz! Ünlü şarkıcı Aylin Aslım, Hürriyet gazetesinin kendi hakkında yaptığı bir habere tepki göstererek “İyi uydurmuşsunuz” dedi. Detaylar haberimizde…

Ünlü Şarkıcı Barda Kavga Edip Kadının Kafasında Şişe Kırdı!

“Aylin Aslım’a mahkeme yolu göründü” haberi çileden çıkardı

Ünlü şarkıcı Aylin Aslım, gittiği bir barda kavgaya karıştığı ve bir kadının kafasında şişe kırdığı iddiaları ile gündeme gelmişti. “Aylin Aslım’a mahkeme yolu göründü” şeklinde Hürriyet’te yayınlanan habere konu olan Aylin Aslım için, haberde şu ifadeler yer almıştı: Aylin Aslım hakkında suç duyurusu yapıldı. Kaş’a yerleşen ünlü rockçı 10 gün önce Kaş’taki bir barda kavga ettiği kadının kafasında şişe kırınca olay mahkemeye taşındı. Kavga, mekandakilerin müdahalesiyle sona erdi. Hastanede tedavi edilen ve 1 gün müşahede altında tutulan kişi de Antalya’da savcılığa suç duyurusunda bulunarak Aslım’a dava açtı. Şarkıcının ifade vermek için önümüzdeki günlerde savcılığa gideceği konuşuluyor.

Aylin Aslım Kimdir?

Aylin Aslım barda kavga haberine isyan etti

Aylin Aslım, hakkında çıkan haberin ardından isyan etti. Sosyal medya hesabından açıklama yağan Aylin Aslım, paylaşımında “Rüyada şişe kırmanın anlamına baktım, bulamadım. Fakat kabul edelim, iyi uydurmuşsunuz. Hayırlı işler Kaş’tan bol güneşler!” şeklinde ifadelere yer verdi.

Ünlü şarkıcı Aylin Aslım, gittiği bir barda kavgaya karıştığı ve bir kadının kafasında şişe kırdığı iddiaları ile gündeme gelmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler