Ana SayfaDedikoduAydilge Bugünde İbrahim Tatlıses 'i Topa Tuttu...

İlgili Postlar

Aydilge Bugünde İbrahim Tatlıses ‘i Topa Tuttu…

Yaptığı zehir zemberek sosyal medya paylaşımlarıyla, İmparator lakablı sanatçı İbrahim Tatlıses‘i topa tutan ünlü şarkıcı Aydilge, çarpıcı ifade yüklü paylaşımlarına bugün de devam etti. 41 yaşındaki ünlü şarkıcı Aydilge, eleştirilerinin yanlış anlaşıldığını da ifade ederek sitemde bulundu. İşte Detaylar…

İbo Show ‘da 15 Yıllık Ebru Yaşar ve İbrahim Tatlıses Küslüğü Bitti

Aydilge Bugünde İbrahim Tatlıses ‘i Topa Tuttu…

Başarılı şarkıcı Aydilge, tam dokuz senelik ara verdikten sonra İbo Show programı ile seyircisi ile yeniden buluşan ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses ‘i dün ifadeleriyle topa tutmuştu. Kendi Twitter sayfası üzerinden İbrahim Tatlıses hakkında peş peşe  açıklamalar yapan güzel şarkıcı, çarpıcı ifadelerine bugün açıklık getirdi.

Aydilge: “Böyle Bir Cümlem Tabi ki Yok”

Twitter hesabından açıklamalarını sürdüren sanatçı Aydilge, “Dün ‘İbrahim Tatlıses‘ı sevmek zorunda mıyız?’ diye bir tweet dizisi yazmıştım. Yazdıklarım da duruyor. Fakat bazı magazin siteleri ‘İbrahim Tatlıses‘ten nefret ediyorum’ şeklinde ağzımdan çıkmayan bir cümle eklemiş, çok okunsun diye! Böyle bir cümlem tabi ki yok. Off!” diyerek sitem etti.

Aydilge: “Bu Haddin Sınırlarını Kim Belirledi?

İmparator’u hedef halinde gösterdiği açıklamasında  türkücünün, kadınlara yönelik şiddeti gündeme getiren şarkıcı Aydilge, “Bu haddin sınırlarını kim belirledi? Kadınları aşağılamakta bir sınırı yokken, neden bir yorumcuyu sevmemek had bilmezlik oldu?” ifadelerinde bulundu.

İbrahim Tatlıses kimdir?

Aydilge: “Sevmeyenler Neden Haddini Bilmeli?”

Açıklamalarına İbrahim Tatlıses‘i neden sevmek zorundayız? diyerek devam eden 41 yaşındaki şarkıcı, “Neden sevmediğini söyleyenler, elitist olmakla ya da prim yapmakla suçlanıyor? Neden Türkiye’nin en büyük sesi olduğunu kabul etmek zorunda herkes? ‘Kadın dediğin dayak da yemeli’ diyen biri için neden müzik ayrı kişilik ayrı şeklinde bakmak zorundayız? İsteyen öyle baksa, isteyen sevse, isteyen sevmese olmaz mı? Neden İbrahim Tatlıses dinlediğini itiraf etmek diye bir mevzu var? Gizli gizli herkesin dinlediği, utandığı için bunu sakladığı fikri nereden çıktı? Sevmeyenler neden haddini bilmeli?” şeklinde anlatmıştı.

Aydilge kimdir?

İşte Aydilge’nin İbrahim Tatlıses Paylaşımları;

Aydilge'nin İbrahim Tatlıses Paylaşımları
Aydilge’nin İbrahim Tatlıses Paylaşımları

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler