Ana SayfaKimdirAYDEED Kimdir?

İlgili Postlar

AYDEED Kimdir?

R&B şarkıcısı ve söz yazarı AYDEED kimdir? AYDEED kaç yaşında? AYDEED nerede doğdu? AYDEED aslen nereli? AYDEED burcu ne? AYDEED gerçek adı ne? AYDEED hakkında tüm merak ettikleriniz haberimizin devamında…

AYDEED kaç yaşında? AYDEED nerede doğdu? AYDEED aslen nereli? AYDEED burcu ne?

Gerçek adı Ayça Dalaklı olan AYDEED 27 Ağustos 1999 tarihinde İzmir’de dünyaya geldi ve Başak burcu.

AYDEED Kimdir?

R&B şarkıcısı ve söz yazarı AYDEED, gerçek adıyla Ayça Dalaklı, 27 Ağustos 1999 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Çocukluğundan beri birçok şarkı yarışmasına katılan genç yetenek, lise yıllarında dans becerisini geliştirmek için Street Jazz dersleri almaya başladı. 2018 yılında Ankara’da, Bilkent Üniversitesi’nde, okurken ilk stüdyo kayıtlarını almaya başladı. AYDEED, ertesi yıl ‘Aklımda’ isimli ilk teklisini yayınladı ve kısa sürede dinleyenlerin beğenisini kazanmayı başardı.
Muhtelif teklilerinden sonra bağımsız olarak Temmuz ayında yayınladığı teklisi ‘Söz’ ile sanatçı, yeteneğini bir kez daha kanıtladı. Tekli, ilk haftasında, iTunes’un R&B Türkiye listesine 10. sıradan giriş yaparken, aynı zamanda iTunes R&B Hollanda listesinde 13. sıraya kadar yükselmeyi başardı. Devamında Spotify’ın Türkiye Viral 50 listesinde yerini aldı.
2020’nin Kasım ayında yayınlanan teklisi ‘Bilmezdim’ ilk gününde iTunes Türkiye’de en çok satış yapan 2. şarkı olarak R&B listelerinde yerini aldı. Uzun süre ilk 10’dan düşmeyen parça, Apple Music Türkiye en çok dinlenen tüm şarkılar listesinde 47. sıraya kadar yükseldi ve Türk Hip Hop/R&B severlerin beğenisini topladı.

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler