Ana SayfaKimdirAhmet Erkut Kimdir?

İlgili Postlar

Ahmet Erkut Kimdir?

ATV ekranlarında yayımlanan “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” dizisinin sevilen oyuncularından Ahmet Erkut kimdir? Ahmet Erkut kaç yaşında? Ahmet Erkut aslen nereli? Ahmet Erkut dizileri neler? Ahmet Erkut filmleri neler? Ahmet Erkut hangi burç? Ahmet Erkut hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Ahmet Erkut Kaç Yaşında? Ahmet Erkut Aslen Nereli? Ahmet Erkut Hangi Burç?

Ahmet Erkut 1 Ocak 1967 senesinde Giresun’da dünyaya gelmiştir. Aslen Giresunlu olan başarılı oyuncu Ahmet Erkut, Oğlak burcudur.

Ahmet Erkut Kimdir?

Ahmet Erkut eğitim hayatını Ankara’da tamamlamıştır. Pertevniyal Lisesi’nden mezun olduktan sonra “Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Anasanat Dalı Oyunculuk Bölümü”nü kazanan Ahmet Erkut okuldan 1990 yılında mezun olmuştur. Devlet Tiyatroları suflözü olan Esra Erkut ile evli olan Ahmet Erkut H. Ogeday Erkut adında bir erkek çocuk babasıdır.

Genel anlamda 1990 yılından bugüne değin birçok tiyatro oyununda yer alan Ahmet Erkut, Keşanlı Ali Destanı, Kanlı Nigar, Yedi Kocalı Hürmüz, Genç Osman ve Mikado’nun Çöpleri gibi tiyatro oyunlarında aktif olarak rol almıştır.

Ekran karşısına ilk kez 2014 senesinde Show TV ekranlarında yayımlanan “Rüzgarlı Sokak” dizisiyle geçen Ahmet Erkut öncesinde 2008 senesinde vizyona giren “Şeytanın Pabucu” filminde “Dursun” karakterine başarı ile hayat vermiştir.

Ekranlardaki kariyerine devam ederken tiyatro oyunlarına da devam eden Ahmet Erkut, şimdilerde ATV ekranlarında yayımlanan “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” dizisinde “Dayı Korkmaz” karakterini canlandırmaktadır.

Ahmet Erkut Dizileri

  • 2021 – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
  • 2014 – Rüzgarlı Sokak

Ahmet Erkut Filmleri

  • 2008 – Şeytanın Papucu
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler