Ana SayfaÜnlülerAydan Şener, Eski Sevgilisiyle Aşk Yaşayan Gülben Ergen hakkında ilk açıklamasını yaptı

İlgili Postlar

Aydan Şener, Eski Sevgilisiyle Aşk Yaşayan Gülben Ergen hakkında ilk açıklamasını yaptı

Usta oyuncu Aydan Şener, eski sevgilisi Burak Törer ile aşk yaşamaya başlayan Gülben Ergen hakkında ilk kez konuştu. Şener, “Gülben ve Burak iyi insanlar. Birbirlerine de çok yakışmışlar. Umarım mutlu olurlar.” şeklinde güzel temennilerde bulundu. İşte detaylar…

Gülben Ergen’in yeni sevgilisi Burak Törer’in Eski Sevgilileri

Aydan Şener’den, Gülben Ergen – Burak Törer aşkı yorumu

Aydan Şener, eski sevgilisi Burak Törer ile aşk yaşayan Gülben Ergen hakkında ilk açıklamasını yaptı. Gülben Ergen ile yakın arkadaş olan Aydan Şener, ikiliye güzel dileklerde bulundu.

Gülben Ergen kimdir?

Birbirlerine de çok yakışmışlar. Umarım mutlu olurlar.

Ünlü oyuncu Aydan Şener, eski sevgilisi Burak Törer ve arkadaşı Gülben Ergen aşkı hakkında yaptığı açıklamada; “Gülben arkadaşım. Birlikte iş de yaptık. Kendisini çok severim. Burak ile aynı camianın insanları. Aşk yaşamaları çok normal. Ortada beni üzecek, rahatsız edecek bir durum yok. Fotoğraflarını görünce inanın hiçbir şey hissetmedim. Zaten zamanında ayrılmayı isteyen taraf ben olmuştum. Yaşandı, bitti. Gülben ve Burak iyi insanlar. Birbirlerine de çok yakışmışlar. Umarım mutlu olurlar.” diye konuştu.

Aydan Şener ve Burak Törer aşkı

Aydan Şener ve Burak Törer, 2004 ve 2007 yılları arasında dolu dizgin bir aşk yaşamışlardı. Burak Törer, Aydan Şener ile evlenmek için her yolu denemişti. Ancak, bir türlü ikna edememişti. 11 yıl önce yollarını ayırmışlardı. Burak Törer, şimdilerde ünlü şarkıcı Gülben Ergen ile aşk yaşıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler