Ana SayfaÜnlülerAyça Erturan ahlaksız teklifi böyle ifşa etti...

İlgili Postlar

Ayça Erturan ahlaksız teklifi böyle ifşa etti…

Ayça Erturan ahlaksız teklifi böyle ifşa etti… Ünlü oyuncu Ayça Erturan, sosyal medya hesabından kendisine yapılan ahlaksız teklifi ifşa etti. Ayça Erturan’a yapılan ahlaksız teklif şoke etti, “pes” dedirtti. İşte Ayça Erturan’a yapılan ahlaksız teklif ve detayları…

Ayça Erturan: Benim yüzümden adamın omurgası eğrildi!

Ahlaksız teklifi ifşa etti

BKM Mutfak oyuncusu Ayça Erturan, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile şoke oldu. Paylaşımına hiç alakasız şekilde ahlaksız bir teklif geldi. Erturan, ahlaksız teklifi sosyal medya hesabından ifşa etti.

Ayça Erturan Kimdir?

Ayça Erturan’a şok

Ayça Erturan, sosyal medya hesabından deniz kenarında çekilmiş bir pozunu paylaştı. Paylaşımına, “Geçip giden zamanları bir yerde bulsam” notunu düştü. Erturan’ın bu paylaşımına, şoke eden bir yorum geldi.

Ayça Erturan’a ahlaksız teklif

Güzel oyuncu Ayça Erturan’ın fotoğraf paylaşımına ahlaksız bir teklif yorumu geldi. Erturan’ın bir takipçisi, “Bir gece için bir 1 milyon euro” şeklinde ahlaksız bir teklifte bulundu.

Ayça Erturan ahlaksız teklifi ifşa etti

Ayça Erturan, kendisine yapılan bu ahlaksız teklifi yine sosyal medya hesabından paylaştı ve “Edep yahu” notunu yazdı.

İşte Ayça Erturan’ın ahlaksız teklifi ifşası

Ünlü oyuncu Ayça Erturan, son olarak geçtiğimiz haftalarda yine sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile gündeme gelmişti. Eşi, Levent Kırca ve Oya Başar’ın oğulları olan Oğulcan Kırca’nın doğum gününü sosyal medya hesabından kutlayan Ayça Erturan, paylaşımına “Yıllarca beni taşıyabilecek birini aradım. Bulunca da evlendim… Ama adam ağır taşımaktan skolyoz oldu. Bugün de doğum günü. 16 senedir beni çektiğin için teşekkür ederim. Yüz yüze, kahkahalarla karşılayacağımız harika anlarımız olsun.. Amin.” notunu yazdı. Ayça Erturan’ın bu paylaşımı, kısa sürede takipçilerinden çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler