Ana SayfaDedikoduAyça Ayşin Turan ve Murat Boz aşk mı yaşıyor?

İlgili Postlar

Ayça Ayşin Turan ve Murat Boz aşk mı yaşıyor?

Ada Masalı’nın sevilen oyuncusu Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz geçtiğimiz günlerde 1 yıllık ilişkilerini sonlandırma kararı vermişlerdi. İlerleyen zamanlarda Alp Navruz’un dostları aracılığı ile Ayça Ayşin Turan ile barışma haberi yolladığı belirtilmişti.Alp Navruz’un ısrarına dayanamayan Ayça Ayşin Turan, Alp Navruz’u engellemek zorunda kalmıştı. Şimdi ise güzeller güzeli Ayça Ayşin Turan ve ünlü popçu Murat Boz’un aşk yaşadığı iddia ediliyor…

ayça ayşin turan ve alp navruz
ayça ayşin turan ve alp navruz

3 Milyon TL’lik reklam çekimi fırsatını kaçırmak istemeyen Alp Navruz’un arkadaşları aracılığı ile Ayça Ayşin Turan’a haber yolladığı iddia edilmişti. Fakat Ayça Ayşin Turan, Alp Navruz’un ihanetini affetmedi. Şimdi de 30 yaşındaki güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan’ın, Murat Boz ile aşk yaşadığı öne sürüldü.

 

ayça ayşin turan murat boz
ayça ayşin turan murat boz

 

Geçtiğimiz gece Ayça Ayşin Turan ve Murat Boz, Kuruçeşme’deki bir mekanda sohbet edip, gecenin ilerleyen saatlerinde de dans ettiler.  Daha sonra Murat Boz, Ayça Ayşin Turan’a sarılarak veda etti ve kapıya kadar uğurladı. Murat Boz, Ayça Ayşin Turan mekandan ayrıldıktan sonra birkaç dakika daha bekleyerek mekandan ayrıldı. Murat Boz ve Ayça Ayşin Turan’ın aralarındaki dostluğun 10 gün önce aşka dönüştüğü iddia edildi.

ayça ayşin turan murat boz
ayça ayşin turan murat boz

 

Sizler bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler