Ana SayfaDedikoduAcun Ilıcalı Survivor 2023 ile ilgili itiraflarda bulundu

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı Survivor 2023 ile ilgili itiraflarda bulundu

Geçtiğimiz haftalarda Survivor 2023 ile ilgili konuşan Acun Ilıcalı, başvurularda önemli olan kriterlere dikkat çekmişti.  Başvurularda yaş, kilo ve pratik zeka gibi kriterlere vurgu yapmıştı.  Acun Ilıcalı’nın bu konuşmasından sonra kafalar iyice karışmış, Survivor 2023 iyice merak edilmişti.

acun ılıcalı
acun ılıcalı

Acun Ilıcalı katıldığı canlı yayında Survivor 2023 ile ilgili konuştu. Ilıcalı, yeni yarışma formatı ile ilgili minik ipucu verip, kafaları karıştırmıştı. Survivor 2023 başvurularının başladığını ve yıllardır ada, parkur performansının önemli olduğunu ama bu sefer daha farklı bir şeyin önemli olduğunu dile getirdi. Yarışmanın yeni tanıtımında sunucu “Survivor akıl oyunları” diyerek farklı bir ipucu verdi. Yeni sezon tanıtımını gören kişiler “Acun harekete geçti, Acun eleştirileri dinledi” yorumlarında bulundu.

 

survivor2023
survivor 2023

Tanıtımda şu cümleler yer aldı : Survivor 2023’e hazır mısınız? Bu seneki sloganımız şu; ‘Survivor akıl oyunları’. Ada yaşamı ya da performansın dışında aklın da ön planda olduğu yeni bir Survivor geliyor. ‘Yaşım var, hafif kilom var, çok yüzemem, çok koşamam’ demeyin. Belki de pratik zekanız size oyunları kazandıracak. Hemen başvurun ve Survivor 2023’e katılma şansına sahip olun.

survivor
survivor

Acun Ilıcalı, Candaş Tolga Işık’ın Survivor 2023’te kimler olacak? Survivor’da bir değişiklik olacak mı?” sorusuna, “Bu sene belli bir değişiklik yapıyoruz. Eskiye göre sadece fiziksel üzerine değil, aklın da ön planda olduğu, ‘Benim zekam iyi, parkurda avantaj sağlayabilirim’ dediğin bir Survivor’a geçiyoruz. Özge Ulusoy, Pascal Nouma, Asena’nın yarıştığı sezonu özledim. Aşırı fiziksel değildi. O Survivor’un tadını vermek istiyorum. Parkurları kıranların değil; aklı olan, belli bir becerisi olanların yer aldığı bir Survivor planlıyoruz.” cevabını vererek kafaları iyice karıştırdı.

 

Sizler bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler