Ana SayfaDedikoduAyça Ayşin Turan Neden Ağladı?

İlgili Postlar

Ayça Ayşin Turan Neden Ağladı?

Magazin gündeminden düşmeyen ünlü oyuncu Ayça Ayşin Turan gözyaşlarını tutamadı. Ünlü oyuncu “Ada Masalı” dizisinde çok sevilmişti. Alp Navruz ile ayrılıkları ile sık sık gündeme düşen Ayça Ayşin Turan geçtiğimiz günlerde kendisini arayan eski sevgilisini engelledi.  Ayça Ayşin Turan neden ağladı? Gözyaşlarını neden tutamadı? Hepsine haberin devamından ulaşabilirsiniz…

 

aycaaysinturan
aycaaysinturan

 

Ahmet Mümtaz Taylan’ın “Empati” programına konuk olan Ayça Ayşin Turan gözyaşlarını tutamadı. Geçtiğimiz yıl babasını kaybeden Ayça Ayşin Turan, babası ile ilgili sorulan sorular karşısında gözyaşlarını tutamadı. “Babanla ilişkin nasıldı, onu kaybettikten sonra hayata bakış açın değişti mi?” sorularını gözyaşları içerisinde cevaplayan Turan, “Babam ile çok güzel bir ilişkimiz vardı. Babamın ölümüyle çocukluğumun bittiğini hissettim. Son bir yıldır dışarıya gülüyor ama içimden ağlıyorum.” 

 

 

ayca

ayca aysin turan
ayca aysin turan

 

Ayça Ayşin Turan Kimdir?

25 Ekim 1992 tarihinde Sinop’ta doğmuştur. Ailece Karadenizli olan ünlü oyuncu göçmen olduğu iddialarını reddetmiştir. 2011-2012 yıllarında “Dinle Sevgili” dizisi ile çok sevilmiştir. Birçok çok sevilen dizide yer alan oyuncu bir süre önce Ada Masalı dizisinde tanışıp sevgili olduğu Alp Navruz ile ayrıldı.

 

Ayça Ayşin Turan Kimdir? 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler