Ana SayfaÜnlülerAvukatını Çağıran Mehmet Ali Erbil, Vasiyetini Yazdırdı..

İlgili Postlar

Avukatını Çağıran Mehmet Ali Erbil, Vasiyetini Yazdırdı..

Geçtiğimiz hafta Maslak’ta özel bir hastaneye fenalaştığı için kaldırılan Mehmet Ali Erbil’in tedavi devam ederken, üzücü bir haber bugün Magazin cephesini karıştırdı. Yoğun bakımda olan ünlü şovmenin avukatını hastaneye çağırdığı öğrenildi. Tüm Detaylar Haberimizde..

Mehmet Ali Erbil’e Dua…Yoğun Bakıma Kaldırıldı..

Mehmet Ali Erbil, Vasiyetini Yazdırdı..

Yaklaşık bir yıl önce evinde düşerek kaburgasını kıran ve hemen peişnden kaçış sendromu rahatsızlığının tetiklenmesiyle 235 gün yaşamia ölüm arasında gidip gelen ve son olarak geçen hafta kalp spazmı geçiren Mehmet Ali Erbil, yeniden hastaneye kaldırılmıştı.

Bakım tedavisi devam eden Mehmet Ali Erbil’in avukatını hastaneye çağırarak vasiyetini yazdığı ve imzaladığı ileri sürüldü.

Mehmet Ali Erbil kimdir?

Mehmet Ali Erbil Vasiyetini Yazdı Ve İmzaladı!..

İddiaya göre yoğun bakımda tedavisi devam eden ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in avukatını Maslak taki hastaneye çağırarak vasiyetini yazdırdı ve belgeleri imzaladı.

Yeşim Erbil: ” Mali’nin Vücudu Çok Yıprandı” Demişti…

Abisinin son sağlık durumundan hakkında konuşan Prof. Dr. Yeşim Erbil, sosyal medya hesabından paylaşım yapmıştı.

 “Abimin durumunu merak ediyorsunuz haklı olarak. Aslında bilgileri saklamıyoruz sadece iki ileri bir geri giden bir süreç olduğu için anlık duyuru yapmadık. 16 aydır ağır bir hastane süreci. Taburcu olsa da ayaktan takibi hep devam etti. 20 yıldır mevcut kaçak sendromu ve düşme ile başlayan olaylar vücudunu çok yıprattı.”

Yeşim Erbil: “Dua Edelim”

En son kardeşi için dua isteyen Prof. Dr. Yeşim Erbil; “…..Bir gün bile ne olacak böyle demedi. Şu an yoğun bakımda. Son olay ağır bir kaçış sendromu ile ilgili. Yıpranan organlar daha fazla etkileniyor bu nedenle de hassas bir tedavi gerektiği için yoğun bakımda. Kronik hastalıklarla baş etmek çok zordur. Ne zaman ne gelişeceğini bilemezsiniz. 2+2=4 değildir. Tedavisi sürecek, bekleyeceğiz her zaman yaptığımız gibi dua edeceğiz. Benim başından beri söylediğim şey şudur. Tüm hastalar için Allah en hayırlısını versin. Biz doktor olarak bilimin ışığında ne gerekiyorsa yaparız. Yaşam böyle bir şey hep mutlu hep sağlıklı hep moralli hep enerjik hep refahtan ibaret değil. ” diyerek sözlerini tamamlamıştı.

En Son Dakika Magazin Haberleri ….Burada!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler