Ana SayfaDizilerAvlu'dan Yeni Fragman Geldi! Herkes Şokta!

İlgili Postlar

Avlu’dan Yeni Fragman Geldi! Herkes Şokta!

Star TV’nin popüler ve sevilen dizisi Avlu’nun bu hafta Perşembe günü ekrana gelecek yeni bölümünde Deniz, müthiş planını devreye sokuyor.Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse’nin oynadıkları sevilen Avlu dizisinde, Deniz, hapishaneden kaçmanın bir yolunu buluyor.Geçtiğimiz bölüm finalinde Kudret ile kavga ettikten sonra bileklerini kesen Deniz’in ne yapmak istediği anlaşılamamıştı.

Avlu dizisi oyuncu kadrosu

Avlu’nun fragmanı bugün ekrana geldi.

Reyting rekortmeni Avlu dizisinin 21. yeni bölüm fragmanı bugün ekrana geldi. Yayınlanan yeni fragman Deniz’in ‘sana dedim seni ellerimle öldüreceğim dedim. Zamanı geldi Alp’ sözleri ile başladı. Deniz’in kaçış planı işe yarıyor. Alp’i de buluyor. Zerrin cezaevinden bir mahkumun kaçışını fark etmediği için çok zor durumda kalıyor. Hıncını Kudret’ten alıyor. Deniz’in nasıl kaçtığını anlıyor ama iş işten geçiyor.İşte Avlu 21. yeni bölüm fragmanı…

 Avlu dizisinin yeni bölüm tanıtımında Deniz’in hastaneye gitmek için böyle bir eylemde bulunduğu anlaşıldı. Hastaneden kaçan Deniz’in, Sevda’nın ilaçlarıyla ne yapmak istediği de ortaya çıktı. Sevda’nın kullandığı ilaçlardan alan Deniz’in planını Zerrin de şok bir şekilde öğrendi. İlaçların herhangi bir kesi anında hızlı kanın pıhtılaşmasını sağladığını öğrenecek.

Deniz, planlarını gerçekleştirebilecek mi?

Bileklerini kesen Deniz, böylece hem kendisini hastaneye kaldırtacak hem de fazla kan kaybetmeyi önleyecekti.Deniz, uzun süredir rüyalarına giren Alp’i öldürme planını tıkır tıkır işletiyor.Hastaneden kaçan Deniz, Alp’i buluyor ve elindeki silahı ona doğrultuyor.Ekran başındaki izleyicilerin soluksuz izleyeceği bir bölüm geliyor.Bu arada Zerrin de hıncını Kudret’ten alacak ve onu çok kötü bir şekilde dövecek.Heyecan dorukta, Deniz’in Alp’i vurup vuramayacağı merakla bekleniyor. Azra ise “Başardı Ecem, annen başardı” sözleriyle Deniz’in intikamını almasının mutluluğunu yaşıyor.

Son bölümde neler yaşandı?

Zerrin, Azra ve Deniz arasındaki gerginliği kendi lehine çevirmeye çalışmaktadır. Fakat bu, karanlık planlarından yalnızca biridir. Azra’nın travmatik geçmişi hiç ummadığı anda tekrar yakasına yapışmıştır. Sevda’nın yanında getirdiği çip, cezaevi gündemine bomba gibi düşerken bu sırada Deniz kimseyle paylaşmadığı planının her aşamasının tıkır tıkır işlemesini sağlamaktadır. Deniz bu kez peşinde olduğu şeyi elde edebilecek midir? yeni bölümle birlikte sorularımıza cevap bulacağız.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler