Ana SayfaDizilerAğlama Anne Dizisinde Ali Osman'ın Neye Zaafı Var ?

İlgili Postlar

Ağlama Anne Dizisinde Ali Osman’ın Neye Zaafı Var ?

Pazar gecelerinin sevilerek takip edilen dizisi Ağlama Anne 7. bölümü ile izleyicisi ile buluşacak. Peki, Ağlama Anne 8. bölüm fragmanı hemen yayınlanacak mı? Dizinin son bölümünde Adnan’ın açıklamaları taşları yerinden oynatacak. Zeynep ise Adnan’ın açıklamalarının ardından Zeynep neye uğradığını şaşırdı ve çareyi Mert’e sığınarak buldu. Fakat Özlem Zeynep için hain planlarına devam eder. Peki Zeynep’in hayatı tehlikeye girecek mi? Bu akşam belli olacak.

Pazar günleri atv ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Ağlama Anne dizisi başarılı gidişatını sürdürüyor. Dizide entrikalar eksik olmuyor.Zengin bir iş adamı olan Ali Osman’a hayat veren Selim Bayraktar, Sabah gazetesinin sorularını yanıtladı.

“Ali Osman’ın kimliğinde tehditkar bir öz güven var” diyen Bayraktar, diziyle ilgili bilgiler verdi.

Ali Osman’ın kibarlığının zoraki olmadığını anlatan Bayraktar, karakterini profesyonel birisi olarak tanımladı.

Bayraktar, şöyle devam ediyor: “Kimliğinde rahatsız edici olmayan, belli belirsiz tehditkar bir özgüven var. Bütün bunlar ona etkileyici bir hava katıyor. Mezbahada koyunları güden görevli gibi; bir yandan hayvanlara acıyor ve başlarına gelecekleri bilmedikleri için onları rahatlatmaya çalışıyor, diğer yandan yapması gereken bir işi olduğu için görev bilinciyle davranıyor. Bazen kişilerin ölümlerinden adalet yerini bulmuşcasına hafif bir memnuniyet duyduğunu söyleyebiliriz. Kibar karakteri bazı noktalarda incelerek iğneleyici bir hale dönüşüyor fakat hemen kendini toplayarak profesyonelliğine geri dönüyor. Bu aşırı toleransın altında belki de onlara içten içe duyduğu acıma duygusu yatıyor.”

Ali Osman’ın Birce Akalay’ın hayat verdiği Alev’e zaafının olduğunu anlatan Bayraktar, bunun sebebini de anlattı.

Oyuncu, “Güzelliği ve cesareti ‘Ali Osman’ için çok can yakıcı. ‘Ali Osman’ın ondan vazgeçmesi tartışılmaz” dedi.

Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Sümbül Ağa karakterinin kariyerinin gelişmesi noktasında önemli bir kilometre taşı olduğunu ifade eden Bayraktar, fark yaratmanın oyunculuktaki önemine vurgu yaptı.

Pazar akşamlarının vazgeçilmez dizisi Ağlama Anne 7. bölümü ile ekranlara geliyor. Kısa sürede dizi severlerin gönlüne taht kuran dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar büyük bir merakla bekleniyor. Başrollerinde Birce Akalay, Cansel Elçin ve Özlem Yılmaz gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı dizi Ağlama Anne bu akşam saat 20.00 itibariyle sizlerle.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler