Ana SayfaDizilerAvlu Dizisindeki Gizemli Oyuncu Kim?

İlgili Postlar

Avlu Dizisindeki Gizemli Oyuncu Kim?

Star TV ekranlarının vazgeçilmezi haline gelen dizi; Avlu’da 24 Ocak akşamı yayınlanacak yeni bölümde gizemli bir kişi ortaya çıkıyor! Avlu dizisinde daha önce görmediğiniz gizemli bir kişi ortaya çıkıyor! Dizide her şey değişecek, kim bu dengeleri değiştirecek isim? Avlu dizisinin son bölümünde neler yaşandı?Avlu dizisi hakkında tüm merak ettiklerinize haberimizden ulaşabilirsiniz.

Avlu dizisinde daha önce görmediğiniz gizemli bir kişi ortaya çıkıyor!

Star TV ekranlarına izleyenleri bağlayan dizi; Avlu’nun başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse’nin oynadıkları dizi, sezon arasından sonra gümbür gümbür geliyor. Dizide her şey değişecek, kim bu dengeleri değiştirecek isim? Dizinin yeni bölümünde izleyenler şoke olacak! Neden mi? Deniz’in cezaevindeki kadınlar üzerinde gittikçe kuvvetlenen etkisi dikkat çekti. Dizinin baş karakteri Deniz, artık kimsenin zorbalık yapmayacağını söylerken, Zerrin de yeni planlar peşinde. Bu arada tanıtımda gizemli bir kişi ortaya çıkıyor. Yüzü görünmeyen kişinin kimliği şimdiden merak konusu oldu.

Avlu dizisinden 27. bölüm 2. tanıtımı geldi!

Avlu’da 24 Ocak akşamı yayınlanacak yeni bölüme ilişkin gelen 27. bölüm 2. fragman şu şekilde;

Avlu dizisinin son bölümünde neler yaşandı?

Azra’nın son hamlesi Deniz’i büyük hayal kırıklığına uğratıyor. Azra’nın son hamlesi Deniz’i büyük hayal kırıklığına uğratmıştır. Dizi izleyenlerin çok konuştu karakter Zerrin, ipleri tekrar eline almak için yeni planlar peşindedir fakat karşılığını hiç beklemediği bir şekilde alacaktır. Kudret, gözlerini Özge’nin üzerinden bir an olsun ayırmamaktadır. Özge’nin aklında tek bir soru… Karnındaki bebek ona beraberinde neler getirmektedir? Tüm bunlar yaşanırken bir yandan da Öykü’nün yılbaşı heyecanı tüm avluyu yavaş yavaş sarmaktadır.

Avlu dizisinin yayın tarihi

Star TV ekranlarının vazgeçilmezi haline gelen dizi; Avlu’da 24 Ocak akşamı saat 20.00’da sevenleriyle bulaşacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler