Ana SayfaDizilerAtiye 'nin 2. Sezonu Geliyor!

İlgili Postlar

Atiye ‘nin 2. Sezonu Geliyor!

Atiye, Unesco Dünya Kalıcı Miras Listesinde yer alan Göbeklitepe’de çekilen Netflix yapımı Türk dizisidir. Dizinin 2. sezon tarihi netleşti. Göbeklitepe’yi merkezine alan dizi ilk sezon izleyiciler tarafından büyük beğeni ile izlenmiştir.

Atiye Dizisinin 2. Sezonu Ne Zaman Başlıyor?

Başrollerinde Beren Saat ve Mehmet Günsür’ün yer aldığı dizide sade bir hayat süren ve sevgilisi Ozan ile evlilik sürecinde olan Atiye’nin Göbeklitepe’ye yapılan keşif sonrası gördüğü gizemli kişilerle kafasında farklı sorular belirir ve Göbeklitepe’ye gitmeye karar verir. Göbeklitepe’nin kazı çalışmalarında bulunan arkeolog Erhan, Atiye ile Göbeklitepe arasındaki ilişkiyi keşfeder. Atiye hayatındaki bu gizemli olayların cevabını antik tapınakta bulmaya karar verir. İlk sezonunda izleyenleri ekranlara kitleyen Atiye dizisinin 2. sezonunun ne zaman başlayacağı büyük merak konusu.

Beren Saat Kimdir?

Mehmet Günsür Kimdir?

Dizinin 10 Eylül’de yayınlanacağını Netflix Türkiye duyurdu. Tanıtım videosunda ise ‘Bildiğin her şeyin ötesinde başka gerçekler var. #Atiye, ikinci sezonuyla 10 Eylül’de sadece Netflix’te’ cümlelerini kullandı. Kaç bölüm olacağı bilgisi ise verilmedi.

Mehmet Günsur ve Beren Saat’i Kahreden Vefat!

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler