Ana SayfaÜnlülerAtilla Saral Köy Hayatına Döndü!

İlgili Postlar

Atilla Saral Köy Hayatına Döndü!

Manken-oyuncu Atilla Saral 31 yıllık kariyerinin ardından radikal bir karar verdi. Uzun süredir oturduğu İstanbul- Kemerburgaz’daki lüks villasını ve cipini sattı, yaşamına Ege’de bir köyde devam ediyor.

Atilla Saral, bir dönemin en gözde model ve oyuncularından biriydi. Saral, “Her şeye sıfırdan başlıyorum. Şöhretli hayatı bırakıyorum” diyerek Kuzey Ege’ye taşındı. Asos-Küçükkuyu yolu üzerinde arazi alan Atilla Saral 20 metrekarelik karavanda yaşamaya başladı. Misafirleri için de 15 metrakarelik konteyneri odaya dönüştürdü. Sevgilisi İnci Türkay ise İstanbul’daki işlerinden vakit bulduğunda soluğu Atilla Saral’ın yanında alıyor. Saral “Bir daha İstanbul’a dönmem” diyor.

“Geldik Gidiyoruz, Yeter Artık”

İstanbul’daki gösterişli hayatını bir yana bırakan Atilla Saral uzun soluklu mankenlik ve oyunculuk kariyerinin ardından “Geldik, gidiyoruz, yeter artık!” dedi. Şimdi yılın belli aylarında doğanın ortasındaki küçücük kulübesinde yaşıyor, bazı zamanlar da çantasını sırtına alıp dünyayı geziyor. Model olarak başladığı kariyerini oyuncu olarak sürdüren bir dönemin en çok aranan oyuncularından biri olan Atilla Saral, kazancıyla Asos ile Küçükkuyu arasında arazi aldı. Bahçesi, bahçesindeki hayvanlar, çiçekler, meyveler arasında yaşamını sürdüren Saral, aynı zamanda bir plaj işletiyor. Doğanın içinde bir yaşam seçen Saral ve Türkay sık sık da geziye çıkıp dünyayı dolaşıyorlar.

“Onunla Övünüyorum”

Atilla Saral’ın 7 yıllık sevgilisi, oyuncu İnci Türkay yeni hayatları ve ilişkileri için şunları söylemiş: “Onunla övünüyorum. 53 yaşında her şeye sıfırdan başladı. Atilla burada doğa ve hayvanlarla çok mutlu. Tavuklar, horozlar, bostanımız her şey harika. Suyumuz kuyudan geliyor. Sıcak su bile yok. Denizde duş alıyoruz. Masalar, banklar, aydınlatmalar hepsi antika pazarından. Ya da tersanelerde sökülen eski gemilerden.” İnci Türkay,“Aşk delilik hali. Ve biz birbirimize aşığız” diyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler