Ana SayfaÜnlülerAli Sunal ve Nazlı Kurbanzade, bu akşam evleniyor! İşte düğünün detayları...

İlgili Postlar

Ali Sunal ve Nazlı Kurbanzade, bu akşam evleniyor! İşte düğünün detayları…

Ali Sunal ve Nazlı Kurbanzade çiftinden mutlu haber. Kemal Sunal’ın oğlu Ali Sunal, Nazlı Kurbanzade ile bu akşam nikah masasına oturuyor. Çiftin düğününden ilk detaylar haberimizde…

[affiliate_news id=”35270″]

Ali Sunal evleniyor!

Merhum sanatçı Kemal Sunal’ın oğlu Ali Sunal, bir süre önce nişan yüzüklerini taktığı Nazlı Kurbanzade ile bu akşam evleniyor. Ali Sunal ve Nazlı Kurbanzade’nin düğün töreni, Beşiktaş’taki Swissotel’de gerçekleşecek. Ünlü çiftin düğün törenine, sanat camiasından çok sayıda ismin katılımı bekleniyor.

Evlilik yolunda hızla ilerlediler

Ali Sunal, avukatı Bülent Kubanzade’nin kızı Nazlı Kurbanzade ile, ÇABA’nın düzenlediği bir etkinlikte tanışmışlardı. Nazlı Kurbanzade, etkinlikte podyuma çıkmıştı. Tanışıklıkları aşka dönüşen çift, geçtiğimiz aylarda nişan yüzüklerini takarak evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Çift, aile arasında yapılan sade bir nişan töreni ile nişanlanmıştı.

[affiliate_news id=”38641″]

Ali Sunal ve Nazlı Kurbanzede nerede oturacak?

İkinci kez Nazlı Kurnbanzade ile evlenmeye hazırlanan Ali Sunal, müstakbel eşi için kesenin ağzını açtı. Büyük bir jest yapan Ali Sunal, Fenerbahçe’de beş milyon değerinde bir ev satın aldı. Çift, evlendikten sonra bu lüks dairede oturacaklar.

[affiliate_news id=”20785″]

Ali Sunal, ikinci defa evlilik yolunda

Ali Sunal, 2011 yılının Temmuz ayında, kendisi gibi ünlü bir oyuncu olan Gökçe Bahadır ile hayatını birleştirmişti. Ancak, çiftin evliliği sadece sekiz ay sürmüştü. Ali Sunal, bu akşam ikinci defa nikah masasına oturacak. Ali Sunal, Nazlı Kurbanzade ile evleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler