Ana SayfaDizilerAteşböceği dizisi final yapıyor! Final bölümü ne zaman yayınlanacak?

İlgili Postlar

Ateşböceği dizisi final yapıyor! Final bölümü ne zaman yayınlanacak?

Ateşböceği dizisi final yapma kararı aldı! Geçen yaza damga vuran ve kış sezonunda da devam etmesi kararlaştırılan Ateşböceği dizisi, beklentileri karşılayamadı. Reyting listelerinde gerilemeye devam eden dizi için, final yapma kararı alındı. Detaylar haberimizde…

[irp]

Geçtiğimiz yaz, bir yaz dizisi olarak Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Ateşböceği isimli dizinin sevenlerine kötü haber geldi. Dizi, final yapma kararı aldı.

[irp]

Sadece yaz dizisi olarak tasarlanarak yayın hayatına adım atan Ateşböceği, yaz döneminde yoğun ilgi görünce, dizi için yeni sezonda da devam etme kararı alınmıştı. Ancak, bu ilgi çok uzun ömürlü olmadı.

[irp]

Ateşböceği dizisi final mi yapıyor?

Nilay Deniz ve Seçkin Özdemir’in başrollerini paylaştığı Ateşböceği dizisi, kış sezonunda beklentileri karşılayamadı.Reyting listesinde gerilemeye başlayan dizi için gün değişikliğine gidilerek birtakım önlemler alındı. Önceden perşembe günü yayınlanan Ateşböceği dizisi, pazar gününe alınmıştı.

[irp]

Ateşböceği dizisi final bölümü ne zaman yayınlanacak?

Ancak, bu değişiklik de bir işe yaramadı ve dizi için final kararı alındı. Ateşböceği dizisi, üç bölüm sonra ekranlara veda edecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler