Ana SayfaÜnlülerAtatürk’ü Sevmeyen Adamla Ahbaplık Edemem!

İlgili Postlar

Atatürk’ü Sevmeyen Adamla Ahbaplık Edemem!

“Mustafa Kemal’i sevmeyen bir adamla ahbaplık edemem, onun dostu olamam. Çünkü, Mustafa Kemal uygarlıktır, çağdaşlıktır, vefadır, kadına kıymet bilendir”

TEKİRDAĞ Çerkezköy’de Cumhuriyet Bayramı ve ilçenin düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü kutlamaları kapsamında çerkezköy’de sahne alan sanatçı Kuzeyin Oğlu, “Mustafa Kemal’i sevmeyen bir adamla ahbaplık edemem, onun dostu olamam. Çünkü, Mustafa Kemal uygarlıktır, çağdaşlıktır, vefadır, kadına kıymet bilendir” ifadelerinde bulundu.

Çerkezköy’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları ve ilçenin düşman işgalinden kurtuluşunun 96’ncı yıldönümü sebebiyle, dün gece fener alayı gerçekleştirildi, Volkan Konak konser verdi. Yoğun ilginin olduğu konserde, sevilen parçalarıyla hayranlarını coşturan Volkan Konak, Türkiye’nin güzelliklerinden, yedi bölgesi ve yedi iklimiyle içinde yaşayan herkesin yurdu olduğunu söyledi.

Konak, “Biz Türkiye’nin içindekileri de sevdik, insanıyla, otuyla, akarsuyuyla, kayan yıldızlarıyla. Ama şunu da söyleyeyim, bestelerimi beğenmezseniz size ahbaplık edebilirim. Tuttuğum takımdan hoşlanmayabilirsiniz, sizle ahbaplık edebilirim, bir masada yemek yiyebilirim. Sevdiğim ya da çıktığım bir kadından hoşlanmayabilirsiniz, sizle ahbaplık kurabilirim. Ama, Mustafa Kemal’i sevmeyen bir adamla ahbaplık edemem, onun dostu olamam. Çünkü, Mustafa Kemal uygarlıktır, çağdaşlıktır, vefadır, kadına kıymet bilendir. Mustafa Kemal Atatürk, bir gün söylediklerim bilimle çelişir ise bilimi tercih edin demiştir. Biz onların peşindeyiz. Herkes bunları anlayacak diye kural yok” ifadelerinde bulunurken ülke birliğini ve bütünlüğüne şartlar ne olursa olsun destek verilmesi gerektiğine değindi.

Volkan Konak’ın bu sözleri, izleyiciler tarafından ilgiyle dinlenirken Konak, yoğun alkış topladı. Konser sonunda  Volkan Konak alanda bulunan herkes birlikte ‘Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa’ marşını söylediler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler