Ana SayfaÜnlülerAtakan Arslan'ın hamile karısının boks yapması tepki çekti

İlgili Postlar

Atakan Arslan’ın hamile karısının boks yapması tepki çekti

Survivor yarışmasıyla adını tüm Türkiye’ye duyuran Atakan Arslan’ın hamile karısının boks yapması ve bu anların sosyal medyadan paylaşılması tepki topladı. İşte konuyla ilgili detaylar.

Survivor’da başarılı bir performans sergileyen ve ekran önünde yer almaya başlayan Atakan Arslan, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından video paylaştı. Paylaşılan videoda Atakan Arslan ile birlikte eşinin boks yaptığı görülürken eşinin hamile olması videonun eleştirilmesine neden oldu.

Atakan Arslan Söz dizisinde artık yok!

Geçen yıl evlenmişlerdi

Eşi Serap Korkmaz ile geçen yıl evlenen Atakan Arslan, mutlu bir birlikteliğe imza atmıştı. Çift çok kısa süre içerisinde bebek kararı alırken çiftin önümüzdeki günlerde bebek sahibi olacağı öğrenildi. Fakat hamilelik için riskli hareketlerin yapılması Atakan Arslan ve Serap Arslan’ın ağır bir şekilde eleştirilmesine neden oldu. Atakan Arslan ve eşinin neden böyle bir çalışma içerisine girdiği ve paylaşım yaptığı merak edilirken çiftten henüz eleştirilere bir yanıt gelmedi.

“Eğitim anne karnında başlar”

Atakan Arslan paylaştığı videonun altına bir not da bıraktı. “Eğitim anne karnında başlar. Denemeyin!” diyen Atakan Arslan’ın videosunun altına ise şöyle yorumlar yapıldı;

“Ay içim gitti. Bebeğe bir şey olacak yapma şöyle hareketler.”

“Gerçekten hamile mi diye düşünmedim değil hani”

“Hiç olacak iş değil… Çok tehlikeli, büyük cesaret. Yapmamalısınız kesinlikle!”

“Allah korusun. Aksilik çıkar, üzülürsünüz…Daha hafif sporlar yapsa daha iyi olmaz mı?”

Atakan Arslan kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler