Ana SayfaDedikoduAslışah Alkoçlar Yeni Aşkı İle Görüntülendi!

İlgili Postlar

Aslışah Alkoçlar Yeni Aşkı İle Görüntülendi!

Özel hayatı ve yaptığı her hareketi ile olay olmaya devam eden Aslışah Alkoçlar, babası tarafından yasaklara uğranmış ve sosyal medya hesapları silinmişti. Londra’ya eğitim için giden Aslışah Alkoçlar yeni aşkı ile görüntülendi. Aslışah Alkoçlar’ın yeni aşkı kim? Detaylar haberimizde…

Aslışah Alkoçlar Yeni Aşkı İle Görüntülendi!

Aslışah Alkoçlar Kimdir?

Yaptığı her hareket, attığı her adım çok konuşulan Aslışah Alkoçlar, burada yaşananlardan bunalıp, Londra’ya eğitim için gitmişti. Londra’dan da kısa bir süreliğine Bali’ye tatile gitmişti Aslışah Alkoçlar’ın Bali tatili sırasında hakkında çıkan aşk haberler vardı. İddiaya göre Aslışah Alkoçlar, Avustralyalı Travis Fimmel (38) ile tanışmış ikili birbirlerini yakından tanımak için Bali tatillerini uzatmıştı. Fakat bu iddiaların asılsız olduğu ortaya çıktı.

Sosyal medya hesabında paylaşımları ile olay olan Aslışah Alkoçlar’ın özel hayatı karışık olmaya devam ediyor. Birçok isim ile adının yan yana geçtiği Aslışah Alkoçlar yeni aşkı ile romantik yürüyüş yaparken görüntülendi. Gülşah-Ender Alkoçlar çiftinin küçük kızları Aslışah Alkoçlar, hafta sonu Ot Festivali’nin kutlandığı Alaçatı’daydı. Alkoçlar’ı, yeni sevgilisi Altuğ Leblebici ile birlikte çıktığı romantik Çeşme tatilinde görüntülendi. İkili, Alaçatı sokaklarında el ele yürüyüş yaptı.

Aslışah Alkoçlar Yeni Aşkı İle Görüntülendi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler