Ana SayfaDedikoduAslıhan Doğan, Arda Turan'la imzayı atar atmaz soyadını değiştirdi!

İlgili Postlar

Aslıhan Doğan, Arda Turan’la imzayı atar atmaz soyadını değiştirdi!

Dün Arda Turan ile nikah masasına oturan Aslıhan Doğan, imzayı atar atmaz sosyal medya hesabından soyadını değiştirdi. Sosyetik güzel, sosyal medya hesabından ismini Aslıhan Doğan Turan yaptı. Detaylar haberimizde…

Aslıhan Doğan hemen soyadını değiştirdi

Aslıhan Doğan, dün ünlü futbolcu Arda turan ile nikah masasın oturdu. Çubuklu’da sade bir nikah töreni düzenleyen Arda Turan ve Aslıhan Doğan çifti, birbirlerine ‘evet’ dedi ve iki buçuk yıldır bir dargın bir barışık sürdürdükleri aşklarını evlilikle taçlandırdı.

Star TV ekranlarında yayınlanan Duymayan Kalmasın isimli magazin programının iddiasına göre; Aslıhan Doğan Arda Turan’la imzayı atar atmaz sosyal medya hesabından soyadını değiştirdi ve hesap ismini Aslıhan Doğan Turan yaptı. Sosyetik güzelin bu hızı, takipçilerini şaşırttı.

Arda Turan evlendi!

 

Arda Turan’ın nikah şahidi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oldu

Arda Turan, iki buçuk yıldır aşk yaşadığı Aslıhan Turan ile dün akşam saatlerinde Çubuklu’da nikah masasına oturdu. Ünlü çiftin nikah şahidi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan oldu. Arda Turan ve Aslıhan Doğan, nikah sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan ile birlikte fotoğraf çekildi.

‘Savaş varken düğün olmaz’ dedi, sözünü tuttu

Arda turan, geçtiğimiz günlerde bir alışveriş merkezinde basın mensuplarının düğün ile ilgili sorularına “Ülkemiz ve askerlerimiz büyük mücadele veriyor. Savaş varken düğün olmaz. Bu durumda eğlenemeyiz.” şeklinde bir yanıt vermişti. Sözlerinin arkasında duran Turan, Aslıhan Doğan’la sade bir nikah töreni ile evlendi.

Milli futbolcu Arda Turan ve sosyetik güzel Aslıhan Doğan çifti, iki buçuk yıldır aşk yaşıyordu. Ünlü çift, bir dargın bir barışık yaşadıkları aşklarını nikah masasına taşıdı. Arda Turan ve Aslıhan Doğan, dün akşam evlendi.

Arda Turan kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler