Ana SayfaÜnlülerAslı Enver Siyah Beyaz Bikinisiyle Parmak Isırttı

İlgili Postlar

Aslı Enver Siyah Beyaz Bikinisiyle Parmak Isırttı

Başrollerinde yer aldığı dizi ‘Babil”in yeni sezon çekimleri öncesinde yaz tatile çıkan güzel oyuncu Aslı Enver, siyah beyaz bikinili pozlarını takipçileri için sosyal medya hesabından paylaştı. Aslı Enver’in bikinili ve makyajsız hali ise büyüledi. İşte Detaylar..

Kerem Tunçeri’nin Aslı Enver Sessizliği

Aslı Enver Siyah Beyaz Bikinisiyle Parmak Isırttı

1 Haziran itibariyle Türkiye’de Normalleşme sürecinin başlamasıyla  birlikte yakın dostlarıyla yaz tatiline çıkan güzel oyuncu Aslı Enver, genel olarak çok kalabalık olmayan ve daha çok kırsal beldelerde tatil  yapmayı tercih eden ünlüler arasında geliyor. 36 yaşlarındaki güzel oyuncu Aslı Enver, son olarak Instagram’dan bikinili fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sundu. Aslı Enver Siyah Beyaz Bikinisiyle Parmak Isırttı

Aslı Enver kimdir?

Aslı Enver’in Makyajsız Olması İse Dikkat Çekti..

Her daim doğal güzelliği ile görenleri kendine hayran bırakan oyuncu Aslı Enver, makyajsız haliyle hayranların karşısına çıkarak bazen onları şımartıyor. Instagram sayfasında tam 5,9 milyon takipçisi olan başarılı  oyuncunun bu defa siyah beyaz renklerdeki bikinili paylaşımına ise yüzlerce yorum ve beğeni yağdı.

İşte Aslı Enver’in Bikinili Son Paylaşımı;

Aslı Enver'in Bikinili Son Paylaşımı
Aslı Enver’in Bikinili Son Paylaşımı
Aslı Enver'in Bikinili Son Paylaşımı
Aslı Enver’in Bikinili Son Paylaşımı

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler