Ana SayfaÜnlülerAslı Enver Sevgilisinin Ailesiyle İlk Kez Görüntülendi!...

İlgili Postlar

Aslı Enver Sevgilisinin Ailesiyle İlk Kez Görüntülendi!…

Güzel Oyuncu Aslı Enver, aşkı Önder Öztarhan ve kayınvalidesiyle ilk kez görüntülendi. İşte Aslı Enver, Önder Öztarhan ve Annesi…

Aslı Enver’in Doğal Haline Beğeni Yağdı

Aslı Enver Sevgilisinin Ailesiyle İlk Kez Görüntülendi!…

Başarılı oyuncu Aslı Enver, uzunca bir süredir birlikte olduğu iş insanı Önder Öztarhan’ ın annesiyle ilk kez görüntülendi. Yemek yedikleri mekandan ayrılırken gazetecilere birde açıklama yapan güzel oyuncu, “İlişkimiz çok güzel gidiyor. Önder’ in annesiyle daha önceden tanıştık, Önder de benim ailemi tanıyor” dedi.

İstanbullu Gelin Aileye Girdi…

Bir zamanların fenomen dizisi ‘Kavak Yelleri’ ile şöhret basamaklarını hızla çıktıktan sonra pek çok dizi ve filmde başrollerde boy gösteren oyuncu Aslı Enver, aradığı aşkı sonunda buldu. Uzun bir dönemdir iş adamı Önder Öztarhan ile ilişkisi olan güzel oyuncu bu defa sevgilisinin ailesi ile bir arada…

Aslı Enver’in Doğal Haline Beğeni Yağdı

“İlişkimiz Gibi Çok Güzel Gidiyor”

Habertürk’ ün hazırlamış olduğu özel haberine göre; Aslı Enver geçtiğimiz akşam Ortaköy’ de bir restaruantda aşkı Önder Öztarhan ve gelecekteki müstakbel kayınvalidesi ile birlikte yemekteydi… Mekandan ayrılırken kendilerini bekleyen magazin gazetecileriyle ayak üstü sohbet eden Aslı Enver, birlikteliğiyle ilgili “Her şey gayet iyi. İlişkimiz de gördüğünüz gibi çok güzel gidiyor” dedi.

“Önder de Benim Ailemi Tanıyor”

Sevgilisi Önder Öztarhan’ ın ailesine katılmasıyla alakalıda bilgi veren güzel oyuncu  “Önder’in annesiyle daha önceden tanıştık. Önder de benim ailemi tanıyor” ifadeleriyle otomobiline binerek uzaklaştı. Aslı Enver’ den peşinden annesiyle beraber mekandan ayrılan Önder Öztarhan yöneltilen soruları cevapsız bıraktı.

Aslı Enver kimdir?

Önder Öztarhan Kimdir?

İşte Aslı Enver’ in Sevgilisi Ve Müstakbel Kayınvalidesi;

Aslı Enver' in Seevgilisi Ve Müstakbel Kayınvalidesi
Aslı Enver’ in Seevgilisi Ve Müstakbel Kayınvalidesi
Önder Öztarhan Annesi
Önder Öztarhan Annesi

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler