Ana SayfaDedikoduAslı Bekiroğlu ve Çağrı Telkıvıran Ayrılığının Nedeni İhanet Mi?

İlgili Postlar

Aslı Bekiroğlu ve Çağrı Telkıvıran Ayrılığının Nedeni İhanet Mi?

Geçtiğimiz senelerde mutlu bir birlikteliğe başlayan Aslı Bekiroğlu ve Çağrı Telkıvıran çifti geçtiğimiz günlerde nedeni bilinmeyen bir şekilde yollarını ayırmış hatta kısa sürede iki isimde başakalarıyla görüntülenmişti. Aslı Bekiroğlu ve Çağrı Telkıvıran ayrılığının nedeni ihanet mi? Aslı Bekiroğlu ayrılık hakkında açıklama yaptı. İşte konu hakkında merak edilen detaylar;

Aslı Bekiroğlu ile Kubilay Aka El Ele Yakalandı!

Kubilay Aka ile Aslı Bekiroğlu’nun el ele görüntüleri kafaları karıştırdı. Gözler Aslı Bekiroğlu’nun sevgilisi Çağrı Telkıvıran’a çevrildi. Telkıvıran dün akşam sevgilisiyle olan fotoğraflarını silip, takipten çıktı.

İddiaya göre; Geçtiğimiz hafta final yapan Maske Kimsin Sen yarışmasında yer alan Aslı Bekiroğlu ile Kubilay Aka, çekimlerde yakınlaştı. İkilinin arkadaşlığı kısa süre içinde aşka dönüştü.

Aslı Bekiroğlu ile Can Koçkan Çifti Ayrıldı Mı?

Aslı Bekiroğlu, Çağrı Telkıvıran ile olan aşkını sessiz sedasız bitirdi.

Çağrı Telkıvıran’dan Hamle Gecikmedi

“Maske Kimsin Sen” adlı televizyon programında yarışan Aslı Bekiroğlu ve Kubilay Aka geçtiğimiz günlerde birlikte görüntülenmişti. Bekiroğlu’yla ilişkisi kısa süre önce sona eren Çağrı Telkıvıran da önceki gece Kuruçeşme’deki bir mekanda, aynı programda yarışan Biran Damla Yılmaz ile görüldü.

Biran Damla Yılmaz’la ilgili konuşmak istemeyen Çağrı Telkıvıran, “Aslı Bekiroğlu’yla ilişkinizin Kubilay Aka yüzünden bittiği haberleri doğru mu?” sorusuna ise şöyle yanıt verdi: “Hayır üçüncü bir kişi yüzünden bitmedi. Başka sebeplerden ayrıldık.”

Aslı Bekiroğlu ve Çağrı Telkıvıran Ayrılığının Nedeni İhanet Mi?

Aslı Bekiroğlu, Çağrı Telkıvıran’la ayrılığı hakkında konuştu. Oyuncu, ilişki bittikten sonra Kubilay Aka ile görüntülenmiş, Telkıvıran da Biran Damla Yılmaz’la yeni bir aşka yelken açmıştı.

Önceki gün Arnavutköy’de görüntülenen Aslı Bekiroğlu, “ihanet” iddiası hakkında şöyle dedi: “Biz 1 ay önce ayrılmıştık. Bu bilinmediği için öyle düşünüldü. Tatlı tatlı, severek ayrıldık.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler