Ana SayfaÜnlülerAşkın Nur Yengi'den İbrahim Tatlıses itirafı!

İlgili Postlar

Aşkın Nur Yengi’den İbrahim Tatlıses itirafı!

Aşkın Nur Yengi’den İbrahim Tatlıses itirafı! Ünlü şarkıcı Aşkın Nur Yengi, İbrahim Tatlıses ile ilgili bir itirafta bulundu. Yengi’nin İbrahim Tatlıses ile ilgili itirafı ne oldu? Bu itiraf için neden aradan yıllar geçmesini bekledi? Detaylar haberimizde…

Haluk Bilginer İle Aşkın Nur Yengi, Bodrum Tatilinde…

Aşkın Nur Yengi’den unutulmaz sahne

Ünlü şarkıcı Aşkın Nur Yengi, dün akşam Günay Restaurant’ta sahne aldı. Kendisini dinlemeye gelen konuklarına çok özel bir repertuar hazırlayan ve en sevilen şarkılarını seslendiren Aşkın Nur Yengi, unutulmaz bir geceye imza attı.

Aşkın Nur Yengi Kimdir?

Aşkın Nur Yengi’den İbrahim Tatlıses itirafı

Hem şarkılarını seslendiren, hem de konukları ile sohbet eden Aşkın Nur Yengi, İbrahim Tatlıses ile ilgili bir anısını anlattı: O yıllarda tüm genç kızlar gibi benim de duvarlarımı yabancı artist ve sanatçı posterleri süslerdi. İdollerimiz ya da gençlik heyecanlarımızdı onlar. Ama ne hikmetse aralarında sevgili İbrahim Tatlıses’in posteri de vardı aralarında. Garip değil mi?

Aşkın Nur Yengi’den Sezen Aksu şarkısı öyküsü

Usta sanatçı Sezen Aksu’nun ‘Sitem’ isimli sevilen şarkısını seslendiren Aşkın Nur Yengi, parçanın öyküsünü
“Sezen’den bu şarkıyı çok istedim. Ama Metin Şentürk’e nasipmiş. O da muazzam okuyor. Diline, yüreğine sağlık ancak Sezen Aksu müsaade etseydi bu şarkıyı ilk benden dinleyecektiniz. Hey gidi günler hey… Zaman ne de çabuk geçiyor. Dün gibi hatırımda.” sözleri ile anlattı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler